Ombestemte seg: DeAndre Jordan blir i Los Angeles Clippers og reiser dermed ikke til Dallas Mavericks.
Ombestemte seg: DeAndre Jordan blir i Los Angeles Clippers og reiser dermed ikke til Dallas Mavericks.

Stjernen ombestemte seg - utløste twitterkrig

DeAndre Jordan var enig med Dallas Mavericks om å signere en 4 årskontrakt med dem og forlate Clippers. Men avtalen kunne ikke underskrives før torsdag. Og nå har Jordan ombestemt seg. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DeAndre Jordans overgang fra Los Angeles Clippers til Dallas Mavericks er en av de aller største overgangene i NBAs "Silly Season". Men selv om Jordan var enig med Mavericks i forrige uke og Mavs-eier Marc Cuban uttalte at Dallas igjen ville være blant utfordrerne til å vinne NBA-tittelen kommende sesong, men så fikk Jordan kalde føtter. 

Mandag skal Jordan ha ringt til Clippers-trener Doc Rivers og fortalt om dilemmaet. Siden har Rivers, som også er sportslig leder for klubben, ha jobbet iherdig med å overtale den 211 centimeter høye centeren. En video med hilsener fra sine lagkamerater fra Clippers skal ha rørt Jordan til tårer. Mavericks var altså sikre på at de hadde sikret seg en ny stjernespiller, men kontrakten kunne ikke skrives under før torsdag og ingen muntlige avtaler før vil være gjeldene. Onsdag fikk Cuban og Mavericks vite at deres nye stjerne vurderte å ombestemme seg. Da smalt det, også på sosiale medier. 

Doc Rivers arrangerte tur til Houston, hvor Jordan bor og trener om sommeren, og med seg fikk han Clippers-eier Steve Ballmer og spillerne Chris Paul, Blake Griffin, JJ. Redick og Paul Pierce. Men Dallas ga seg ikke uten kamp. Chandler Parsons signerte selv for Mavericks foran forrige sesong, og skal ha vært viktig i rekrutteringen av Jordan. Parsons la tidlig onsdag ut denne twittermeldingen.

Meldingen ble tolket som at Parsons hoppet på flyet for å reise til Houston for å snakke med Jordan. Clippers-spillerne lot ikke vente på seg med å svare. Først ut var JJ Redick som bor i Austin, kun noen timers kjøretur fra Houston. 

Jordans kanskje beste venn på Clippers, Blake Griffin, høynet de to meldingene med sin egen.

Chris Paul skal ha vært en av grunnene til at Jordan ønsket å forlate Clippers. Point guarden ble rett og slett for krevende. Tirsdag gikk et bilde av Paul på en banan etter en båt med LeBron James og Dwyane Wade viralt.

Paul, som kuttet ferien kort for å være med til Houston, spilte på bildet på sin melding.

Til slutt kom selv Clippers nysignering Paul Pierce på banen med dette. 

Det var også mange meldinger om at 37 år gamle Pierce viste sin alder med sin melding. 

Det var selvsagt også flere som meldte seg på i twitterkrigen. Golden State Warriors Draymond Green sendte avgårde denne meldingen. 

 

Clippers vant vel både emoji-krigen og, enda viktigere, kampen om Jordans signatur. Så snart datoen viste 9. juli signerte Jordan for Clippers. Som selvfølgelig la ut denne meldingen.