Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

La ut Sterlings nummer på Twitter og oppfordret til hets

Liverpool-fansen har gått nye veier for å vise sin misnøye med Raheem Sterling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Raheem Sterlings posisjon som Liverpools gullgutt er definitivt forbi.

Etter å ha avslått tilbud om ny kontrakt, for så å fri til klubbens rivaler, melder nå flere engelske medier at 20-åringen vil boikotte klubbens oppkjøringsturné i Australia og Asia for å presse fram en overgang til Manchester City.

Det har fått begeret til å renne over for klubbens fanskare, men det seneste stikket til unggutten var kanskje i drøyeste laget.

En Liverpool-fan la nemlig ut Sterlings mobilnummer på nettet - og oppfordret sine medsupportere til å drive telefonterror gjennom hetsing og utskjelling.

– Alle sammen, ring opp drittsekken Raheem Sterling og hets ham så mye som mulig. Skitne pengegribb, skriver Twitter-brukeren LouMog14 under bildet med Sterlings nummer.

Ifølge nettstedet 101greatgoals er det mange som har benyttet seg av muligheten, men det finnes også flere som mener det har gått for langt.

Droppet trening
For å toppe det hele glimret Sterling med sitt fravær på trening onsdag. Ifølge Liverpool Echo ringte kantspilleren inn og fortalte at han var blitt syk.

Liverpool har som vanlig avvist å kommentere det som skjer rundt Sterling, men lokalavisen skriver at klubben vil sende medisinsk ekspertise hjem til stjernespilleren.

(TV 2/NTB)