OMTENKSOM: Taylor Swift (25) er kjent for å ta godt vare på fansen sin. Nå har hun donert penger til kreftsyke Naomi Oakes (11). Foto: Ntb Scanpix, GoFundMe
OMTENKSOM: Taylor Swift (25) er kjent for å ta godt vare på fansen sin. Nå har hun donert penger til kreftsyke Naomi Oakes (11). Foto: Ntb Scanpix, GoFundMe

Taylor Swift donerte penger til kreftsyk fan

– La oss fokusere på å få deg til å føle deg bedre, skrev Taylor Swift (25) til Naomi (11). 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I juni fikk 11 år gamle Naomi Oakes vite at hun har leukemi. Den unge jenta er fast bestemt på å bekjempe blodkreften, og som motivasjon bruker hun sangen «Bad Blood» av sin favorittartist Taylor Swift (25).

KREFTSYK: Amerikanske Naomi Oakes (11) må tilbringe de neste månedene på sykehus. Foto: GoFundMe
KREFTSYK: Amerikanske Naomi Oakes (11) må tilbringe de neste månedene på sykehus. Foto: GoFundMe

Familien til Naomi la ut en video på YouTube hvor de fortalte hennes historie. Der kom det fram at Naomi må være innlagt på sykehus for behandling i opptil ni måneder, og derfor kan hun ikke dra på Swifts konsert i Phoenix i august, som hun hadde billett til. Familien ba samtidig om hjelp til å spre videoen slik at Swift selv fikk se den. 

Donerte 50.000 dollar

Popstjernen responderte etter et par dager, og svaret overrasket familien. Ikke bare sendte hun en rørende beskjed til Naomi, men i tillegg donerte hun 50.000 dollar til en innsamlingsaksjon familien har satt i gang for å dekke de medisinske utgiftene.

–  Til vakre og modige Naomi. Jeg er lei meg for at du går glipp av konserten, men det vil alltid komme flere konserter. La oss fokusere på å få deg til å føle deg bedre. Jeg sender de største klemmene til deg og din familie, skrev Swift. 

I går la familien ut en ny video på YouTube, hvor man kan se Naomi reagere på hilsningen fra sitt store idol.

– Jeg kan nesten ikke puste. Jeg tror jeg kommer til å besvime, sier Naomi opprømt.

Tidligere i år avslørte Swift at hennes mor Andrea Swift (57) har kreft. I et følelsesladet brev til fansen skrev hun at hun ikke ønsket å gå inn i detaljene rundt diagnosen og behandlingen, men at moren hennes ønsket at hun skulle dele brevet med fansen. 

Omtenksom popstjerne

Popstjernen Taylor Swift er kjent for å ta godt vare på fansen sin, og hun holder ofte kontakten med dem gjennom sosiale medier.

Dødssyke Jalene (4) fikk sitt siste ønske oppfylt da Swift ringte henne på Facetime og snakket med henne og familien. Da den unge jenta døde noen uker senere, sendte Swift blomster og kort til familien

Naomis historie er ikke første gang Swift donerer penger til en god sak. Tidligere i år donerte hun 50.000 dollar til New Yorks offentlige skoler. Da hun fikk høre historien om en brannmann som måtte hjelpe sin egen familie i en bilulykke, donerte hun 15.000 dollar til familien fra Texas