Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver eneste dag.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /
Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver eneste dag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /

Sjekk Rekdals onsdagstips!

Finsk 1. divisjon og Damallsvenskan på kupongen. Vinner Piteå over AIK?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter to strake suksesser stoppet det for oddstipset tirsdag da Rekdal håndplukket tre kamper fra Island. To av kampene gikk inn, men favoritten sviktet mot bunnlaget i den siste da Haukar bare klarte 2-2 borte mot Bolungarvik. Sjekk onsdagens tips:

EIF - JJK JYVÄSKYLÄ (FIN 1. DIV) H: 3,30 U: 3,15 B: 1,80
Hengekamp. Finsk 1. divisjon, eller Ykkönen blant kjentfolk. Det er bare ti lag i divisjonen, men spriket på tabellen er stort når vi begynner å nærme oss halvveis i sesongen. Det er klar kvalitetsforskjell mellom lagene. JJK ligger på fjerdeplass med 19 poeng, syv bak serieleder PS Kemi, men JJK har to kamper mindre spilt. De er 5-3-0 på de åtte siste kampene, og vant 3-0 over MP sist. Ekenäs IF ligger på åttende plass, altså rett over nedrykk, med bare ni poeng, foran FC Jazz på bedre målforskjell. EIF har kun to seire denne sesongen, det var begge mot bunnkollegaer.

AIK FF - PITEÅ IF (DAMALLSVENSKAN) H: 3,90 U: 4,10 B: 1,48
Damallsvenskan starter opp etter ferie. AIKs damelag er i trøbbel. De har kun ett poeng på syv kamper, og småstygge -15 i målforskjell. Sist kamp var i mai, da spilte de 1-1 mot Hammarby i stockholmsderbyet, det var altså lagets første poeng denne sesongen. De stiller med ny, ung trenerdebutant, den 27 år gamle iraneren og eks-AIK-spiller Nazanin Vaseghpanah. Piteå har ni poeng. De er ganske middelmådige der de ligger på syvende plass, men de avsluttet vårsesongen med syv poeng på tre kamper. Rekdal tror de er gode nok til å slå AIK.