– Jeg trodde han var mannen i mitt liv, men så begynte han å banke meg

Den utleverende selfie-videoen til tobarnsmamma Emma Murphy (26) er sett av over fire millioner på et døgn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Emma Murphy fra Dublin i Irland er treningsinstruktør og livstilsblogger.

For noen år siden ble hun kjæreste med en kollega og sammen har de to små barn, en gutt og en jente, begge er under tre år.

Mandag la hun på sin Facebook-side ut en fem minutter lang selfie-video hvor hun gråtende forteller at han har banket henne flere ganger i løpet av de tre årene de har vært sammen, og at hun ikke lenger holder ut i forholdet.

– Jeg trodde han var kjærligheten i mitt liv, men så begynte han å banke meg, forteller hun mens hun sitter i en trapp hjemme med en godt synlig og svær blåveis.

Emma tar selfie mens hun ennå var lykkelig i forholdet til sin eks-mann. Foto: Privat
Emma tar selfie mens hun ennå var lykkelig i forholdet til sin eks-mann. Foto: Privat

Hun klarer ikke holde tårene tilbake mens hun forteller om den vanskelige beslutningen om å dele sin historie på Facebook ved å legge ut en video der hun forteller om mishandlingen fra eks-kjæresten.

– Han slo meg i ansiktet da jeg konfronterte ham med at han hadde et forhold på si. Det er ikke første gang han slår meg. Jeg håper at min video vil inspirere andre kvinner rundt om i verden til å innse at vold ikke er svaret, sier hun.

Den rørende selfie-videoen er sett av over fire millioner på under et døgn, og støtteerklæringene strømmer inn på Emmas Facebook-side.

Du kan se hennes video øverst!

Gjorde en annen kvinne gravid

Hun forteller at hun fikk mistanke om at han hadde et forhold på si mens hun selv gikk gravid i fjor høst. 

I november tok en ukjent kvinne kontakt med henne og fortalte at hun var kvinnen hennes eks-kjæreste hadde et forhold til og at de begge nå var gravid med samme mann. Da hun konfronterte kjæresten med dette ble hun angrepet nok en gang.

– Min verden ble helt snudd på hodet. Det siste halvannet året har jeg blitt fortalt igjen og igjen at jeg er paranoid, at jeg er gal og at min usikkerhet ville ta livet av meg en vakker dag, sier den irske 26-åringen.

– Er mental tortur

Emma forklarer at det tok tid å innse at den volden hun var utsatt for hele tiden var uakseptabel.

– Ingen har rett til å heve hånden til en kvinne, og det er først nå jeg har innsett det. Selv bare én gang er uakseptabelt, men å bli tvunget til å føle at det faktisk er akseptabelt er enda verre. Å bli tvunget til å føle at det er du som er paranoid eller usikker, det er mental tortur og ingen mann skal gjøre slikt mot en kvinne, forteller Emma.

Barna skal vite at pappa slo mamma

Hun sier hun er lettet over å ha klart å gjøre det slutt på forholdet, og at hun nå betrakter seg som enslig mor til to små, nydelige barn.

– Dessverre, når de spør hvor pappaen deres er må jeg fortelle at han ikke kommer til å være her for dem mer. Våre liv er fullstendig revet fra hverandre. Og de kommer til å få vite at deres pappa slo sin mamma, og det er ikke noe som barn skal være vitne til i det hele tatt, sier hun mens hun tørker sine modige tårer.

– Kom deg bort fra volden

26-åringen takker sine foreldre og familie som har vært en støtte for at hun klarte å bryte ut av forholdet og kommer med en siste oppfordring.

– Hvis noen der ute har gått gjennom noe som ligner det jeg har vært gjennom så må du finne mot og komme deg bort fra volden. Gå til dine venner og familie, folk som elsker deg og bryr seg om deg, takk.