VIDEOEN SOM AVSLØRER DEN UFATTELIGE MISHANDLINGEN:

Jente (17) sparket og slo løs på hjelpeløs dement mann (72)

En sjokkerende video viser en ung kvinne som sparker, slår og spytter på en eldre mann (72). Vi advarer mot sterke bilder!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I videoen, som har blitt spredt i eksplosiv fart på sosiale medier siden mandag, ser man en pensjonist som sitter i en stol i stuen sin. Foran ham står en jente i en rosa jakke.

Ifølge den tyske avisen Bild er jenta i videoen 17 år gammel, og den mannlige vennen som står bak kameraet er 20 år. Det hele skal ha skjedd i den tyske byen Salzgitter.

Se den sjokkerende videoen øverst i saken!

Kameramannen filmer først seg selv mens han flirer og noe sier noe til kamera. Deretter snur han bildet mot venninnen, som begynner å sparke den eldre mannen i ansiktet.

Mannen ber flere ganger om at kvinnen skal stoppe, og forsøker til ingen nytte å løfte hånden i forsvar. Det hjelper lite, og 17-åringen begynner også å spytte på den forsvarsløse pensjonisten.

Den tyske avisen skriver at mannen skal være dement og pleietrengende. 

Pågrepet for mishandlingen

Politiet opplyser til Bild at begge personene er pågrepet, og de skal ha tilstått mishandlingen. 

Bakgrunnen for den brutale behandlingen er ikke kjent. Ungdommene skal ha kjent offeret i lang tid tid, og de har bodd sammen i leiligheten hans, skriver Norddeutscher Rundfunk

Selv om videoen ble opplastet først denne uken, skal angrepet på den eldre mannen ha skjedd allerede i mars. Politiets talsmann Rüdiger Ulrich sier Bild at offeret nå har det bra igjen.