PUBLISERTE FACEBOOK-MELDING: Jaysuma Saidy Ndure skriver om voldstiltalen på Facebook. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PUBLISERTE FACEBOOK-MELDING: Jaysuma Saidy Ndure skriver om voldstiltalen på Facebook. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

<span data-lab-font-icon="icon-bullet" class="lab-font-icon icon-bullet" id="ext-gen1676"> </span>«Jays» tiltalt for vold mot sin tidligere samboer

Ndure: – Jeg ville aldri slått en kvinne

Jaysuma Saidy Ndure i Facebook-innlegg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I helgen kom meldingen om at Jaysuma Saidy Ndure er tiltalt for vold mot sin tidligere samboer.

Ifølge tiltalen skal volden ha skjedd i parets felles hjem natt til 8. november i fjor.

Ndure har frem til nå ikke kommentert saken offentlig, men tirsdag ettermiddag publiserte den norske friidrettsstjernen et langt innlegg på sin egen Facebook-side.

– Hei, alle sammen. Dere har sikkert fått med dere at jeg er involvert i en trist sak. Jeg er kjempelei meg for å ha blitt beskyldt for dette, skriver 31-åringen.

– Jeg ville aldri slått en kvinne
Lørdag sa Ndures advokat, Mette Yvonne Larsen, at «Jays» helt klart mener at han er uskyldig i anklagene som er rettet mot ham.

– Min klient er overrasket over han han nå er tiltalt. Han mener han er uskyldig i disse anklagene. Han mener selv at han ikke har gjort noe, sa Larsen til TV 2.

På Facebook skriver Ndure at han aldri ville slått en kvinne.

– Jeg er blitt oppdratt av min mor og min bestemor, og jeg ville aldri slått en kvinne. Selvfølgelig vil jeg gjerne få forklart min side av saken, aller helst nå som det hagler med beskyldninger, men jeg kommer ikke til å gå inn på dette før i rettssalen, skriver Ndure.

– Sannheten vil komme frem. Det er alltid to sider av en sak. Jeg ber dere om ikke å tro på alt som står i media, fortsetter han.

– Takk til dere som støtter meg
Ndure er tiltalt for familievold etter straffelovens paragraf 219 og brudd på kontaktforbud, opplyste Ndures tidligere samboers bistandsadvokat Siv Hallgren til TV 2 lørdag.

– Jeg skulle ha hørt på dem som rådet meg til ikke å involvere meg meg henne. Til dere som støtter meg; tusen takk! står det avslutningsvis i Ndures Facebook-innlegg.

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst