TO PÅ RAD: Rekdal har suksess på oddsen.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix FOTO: BRAASTAD, AUDUN /
TO PÅ RAD: Rekdal har suksess på oddsen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix FOTO: BRAASTAD, AUDUN /

To på rad for Rekdals oddstips!

Sjekk tirsdagskupongen fra islandsk fotball - 3,9 i odds.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rekdals oddstips gikk inn igjen. Mandagskupongen inneholdt to kamper fra svensk division 1: Kristianstad-Landskrona og Örgryte-Öster. Rekdal tippet seier til favorittene Landskrona og Örgryte, som begge innfridde med 1-0 seier. Nå tar han for seg noe mer eksotisk: Islandsk 1. divisjon.

THOR AKUREYRI - SELFOSS (ISL 1. DIV) H: 1,45 U: 3,75 B: 4,55
Idrettslaget Thor fra Akureyri rykket ned fra øverste divisjon forrige sesong etter kun 12 poeng på 22 kamper. De skal få slite med å rykke opp igjen denne sesongen. Thor har tapt tre strake kamper, og ligger på femteplass på tabellen. Møter her bunnlaget Selfoss, kanskje mest kjent i Norge for å være moderklubben til Vidar Örn Kjartansson. Selfoss ligger nede på tiende plass i divisjonen med ni poeng, og klarte bare uavgjort mot svake Grotta sist.

BI/BOLUNGARVIK - HAUKAR H. (ISL 1. DIV) H: 3,45 U: 3,35 B: 1,70
Bolungarvik er et lite fiskevær i nord-øst Island, her får Haukar lang reisevei. Beliggenheten har ikke hjulpet dem mye i ligaen, de ligger helt sist med tre poeng fra ni kamper. De står med seks strake tap, inklusive et cuptap for divisjonskollega Throttur. Haukar er en middelmådiget i divisjonen, de ligger på syvende plass med 12 poeng. De har slått både Selfoss og Grotta i det siste, lagene som ligger nest og tredje sist. Haukar bør ha en god mulighet til å slå bunnlaget.

VIKINGUR O. - FRAM REYKJAVIK (ISL 1. DIV) H: 1,60 U: 3,45 B: 3,85
Vikungur fra Olafsvik øst på Island jager opprykk. De ligger på andreplass, bare fire poeng etter Throttur Reykjavik. De har fire seire og en uavgjort på de fem siste i ligaen, og hjemme har de vunnet alle kampene denne sesongen. Det eneste tapet har kommet mot serieleder Throttur. Fram Reykjavik er en av islands fotballstorheter med 18 seriemesterskap, men klubben har slitt i mange år nå. Siste mesterskap var i 1990. De ligger på niendeplass med ti poeng, ti etter Vikingur. Slo bunnlaget Bolungarvik nylig, og tok også meget overraskende skalpen til serielederen, men sist ble det tap for middelmådige HK. Vrien bortekamp for Fram her.