BURSDAGSFEST: Scott Disick og Kourtney Kardashian under Scott Disicks 32-årsfeiring i Las Vegas. Foto: Scanpix.
BURSDAGSFEST: Scott Disick og Kourtney Kardashian under Scott Disicks 32-årsfeiring i Las Vegas. Foto: Scanpix.

Brudd for Kardashian-paret

Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) har gått hvert til sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kim Kardashians storesøster, Kourtney Kardashian, skal ha dumpet kjæresten Scott Disick. De har tre barn sammen, og sistemann kom til verden for bare et halvt år siden.

SØSTRE: Kim Kardashian, Khloe Kardashian og Kourtney Kardashian i Miami i 2014. Foto: Scanpix.
SØSTRE: Kim Kardashian, Khloe Kardashian og Kourtney Kardashian i Miami i 2014. Foto: Scanpix.

Turbulent forhold

Kjendisparet har hatt en sentral rolle i den populære realityserien «Keeping Up With The Kardashians» med søstrene Kim, Khloe og Kourtney i spissen.

I serien får seerne et innblikk i hverdagen til Kardashian-søstrene og deres familier. Det turbulente forholdet til Scott og Kourtney har vært en gjenganger i realityserien. De har stadig heftige krangler, og Scott har flere ganger blitt kastet ut og sendt på rehab. 

Disick har lenge slitt med alkoholproblemer, og har flere ganger fått streng beskjed fra kjæresten om å slutte, men tross i flere turer på rehabilitering ser det nå ut til at alkoholen har tatt overhånd.

Feiret nasjonaldagen alene

Ifølge TMZ har ikke Scott kommet hjem til familiens hus i Calabasas, og Kourtney skal derfor ha gitt opp forholdet. Kilder forteller til nettstedet at festingen hans har fått Kourtney til å måtte ta den tunge avgjørelsen.

Kourtney feiret Amerikas nasjonaldag den 4. juli alene sammen med barna, mens Scott valgte å feste med venner. Dråpen skal ha vært da Kourtney så bilder av Scott på fest i Monte Carlo tett omslynget av andre kvinner den 2. juli i år.

🇺🇸💥❤️

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Utro på Europaferie

Spesielt bildene av Scott sammen med eksen, kjendisstylisten Chloe Bartoli (25), skal ha vært svært opprivende for kjæresten som var gjenværende i USA. På bildene ser man hvordan Disick og Bartoli koser med hverandre på en solseng, stryker hverandre på ryggen og mater hverandre.

Kardashian og Disick har vært sammen siden 2006, men er ikke gift. De har barna Mason (5), Penelope (2) og Reign (7 mnd.) sammen.