Rap-stjernen avviser penisryktene

LARVIK (TV 2): Nakenbildene har forfulgt Big Sean siden 2011. Se hvordan han forklarer dem!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stemningen var elektrisk da den amerikanske rap-stjernen Big Sean (27) entret scenen på Stavernfestivalen i Larvik i helga, og tusenvis av fans møtte opp for å se blant annet hit'en «I don't fuck with you».

Big Sean før konserten på Stavernfestivalen FOTO: AKAM1K3 / MICHAEL RAY VERA CRUZ ANGELES / TV 2
Big Sean før konserten på Stavernfestivalen FOTO: AKAM1K3 / MICHAEL RAY VERA CRUZ ANGELES / TV 2

Big Sean, som egentlig heter Sean Michael Leonard Anderson, har tatt verden med storm etter at han ble oppdaget av Kanye West som 17-åring. Det ferske albumet «Dark Sky Paradise» har toppet Billboards albumliste.

På jakt etter norske jenter

TV 2 møtte stjernen backstage på festivalen, og han la ikke skjul på hva han skulle bruke kvelden til etter den tre kvarter lange konserten:

– Jeg skal ikke ljuge, jeg er veldig stor fan av norske jenter. Jeg er også blitt singel, så jeg kommer til å holde øynene oppe, sa superstjernen til TV 2.

Nakenbildet florerer på internett

Big Sean opptrer på Stavernfestivalen. FOTO: AKAM1K3 / MICHAEL RAY VERA CRUZ ANGELES / TV 2
Big Sean opptrer på Stavernfestivalen. FOTO: AKAM1K3 / MICHAEL RAY VERA CRUZ ANGELES / TV 2

Det spekuleres rundt artistnavnet «Big Sean», og flere utenlandske nettsteder skriver at kallenavnet angivelig kommer av et lekket nakenbilde av artisten. Bildet har florert i sosiale medier siden 2011, og skal forestille artisten som tar bilde av seg selv på badet.

Vi måtte selvfølgelig spørre han om nettopp dette.

Se hvordan Big Sean forklarer nakenbildene i videoen over!

– Kanye West endret livet mitt

Tidligere i år ble det kjent at rapperen og popstjernen Ariana Grande (22) hadde gått hvert til sitt. Den populære duetten de har sammen, «Best Mistake», kan det derfor være lenge til vi får høre live igjen.

– Den er fantastisk. Jeg vil synge den igjen, men ikke ennå og ikke i kveld. Jeg kan ikke synge den med noen andre enn henne, sier rapperen.

Big Sean har tidligere samarbeidet med artister som Drake, Chris Brown, Lil Wayne og Kanye West.

Det var sistnevnte som oppdaget 17 år gamle Big Sean i 2005, og han har siden da fungert som både rapperens nære venn og mentor. I 2007 signerte Kanye West den da 19 år gamle artisten.

– Han er veldig kul. Han er litt intens, men han er den hyggeligste som finnes. Han er en som ser framtiden, som alltid ligger foran. Han har endret livet mitt for alltid, sier Big Sean.