Anne-Grete (62) jublet på seg brudd i kneet

Anne-Grete Mostervik falt da hun skulle feire Robert Stenes andre Ranheim-scoring. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var etter Robert Stenes 2-0-scoring mot Åsane i det 61. minutt at det gikk galt for den ivrige Ranheim-supporteren. 

– Jeg ble så glad da Robert scoret siden jeg har jobbet med ham tidligere og det var hans andre mål i kampen. Så jeg jublet og hoppet ned fra tribunen. Men det viste seg at det ikke var så lurt å hoppe når man er 62 år. For jeg falt og fikk en vridning i kneet, forteller Anne-Grete fra sykesengen på St. Olavs Hospital i Trondheim. 

Det var adressa.no som først omtalte saken søndag.

Så ferdig kampen
Mostervik ble liggende bak reklameskiltet på tribunen etter fallet og folk løp til for å hjelpe. 

– Sønnen min stod rett bak meg. Han sa «Mamma, du må komme deg opp igjen», men jeg klarte ikke å reise meg. Jeg hørte det smalt i foten. Heldigvis fikk jeg is og smertestillende av ambulansepersonalet på stedet, forteller hun til TV 2. 

Det medisinske personellet på kampen oppfordret Anne-Grete til å ta MR av foten og ringte etter annen ambulanse som kunne frakte henne til legevakten. 

Sønnen Thomas Mostervik forteller til TV 2 at moren insisterte på å se ferdig kampen før hun dro på legevakten.  

 – Hun skulle nå se ferdig kampen først. Jeg trodde hun hadde strukket et leddbånd, men det viste seg jo å være litt mer dramatisk enn det, sier han.

Brudd i kneet
Etter kampen ble hun fraktet ut på båre og kjørt til legevakten. Der fikk hun konstatert brudd i kneet. Nå venter MR-undersøkelse og operasjon for den tøffe supporteren. 

– Jeg tror ikke jeg skjønte hvor alvorlig det var der og da. Nå går det imidlertid ikke så veldig bra.  Jeg får ikke dratt på ferie heller, forteller hun. Og legger til:  

– Det er en rar måte å bli kjendis på. Men det varmer at Robert scoret tre mål og at Ranheim vant opp i all elendigheten, ler hun. 

62-åringen har fulgt Ranheim siden de var i 2. divisjon og er fast inventar på Ranheims hjemmekamper. Neste hjemmekamp er intet unntak. 

– Vi får vel trille henne i rullestol i verste fall, sier Thomas. 

Ranheim vant for øvrig  3-2 mot Åsane og er inne i en god periode etter at Ola By Rise overtok som trener for trønderne 8. juni.