Ute i to måneder: – Fryktet det skulle være verre

Vålerenga må klare seg uten Fredheim Holm.

SKADET: Daniel Fredheim Holm er ute med skade i to måneder. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.
SKADET: Daniel Fredheim Holm er ute med skade i to måneder. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.

Daniel Fredheim Holm er ute med skade i to måneder. Det melder Dagbladet.

Det var under en spillsekvens på fredag at 29-åringen pådro seg en vridning i kneet.

MR-undersøkelsen viser at Vålerenga-spilleren får et lengre skadeavbrekk.

Strukket og delvis røket et leddbånd

– Jeg fryktet at det skulle være verre en det jeg fikk beskjed om i dag. Sånn sett er jeg glad, selv om det kommer til å ta litt tid.

– Jeg har strukket og delvis røket et leddbånd på innsiden av kneet. det er bedre enn å ryke noe annet for å si det slik. Det er jeg glad for, sier en litt oppgitt Fredheim Holm til TV 2.

– Hva er det med deg og karma?

– Nei, meningen er nok at jeg ikke skal spille en hel sesong uten å få noen avbrekk da. Da er selvfølgelig veldig dårlig timing for min del. Nå var jeg i kjempegod form. Spilte god fotball, men jeg skal greie å gjøre det når jeg kommer tilbake, fortsetter Vålerenga-spilleren.

29-åringen har slitt med skader i karrieren, men synes ikke synd på seg selv når han nå blir skadet igjen etter å ha levert en god vårsesong for Oslo-klubben.

– Det hører med fotballen. Jeg har opplevd det flere ganger. Man får ikke gjort noe med slike skader. Det er ingen andres feil enn min egen, fortsetter Vålerenga-spilleren.

– Hva skjedde?

– Jeg skulle ta i mot en ball på trening da vi hadde en spilleøkt. Så skled jeg og så vred jeg kneet innover. Da kjente jeg at det var noe som ikke skulle kjennes slik. Jeg har aldri hatt noe problemer med knærne før og jeg visste ikke hva det kunne være før jeg fikk denne beskjeden i dag.

– Knærne er vel det eneste stedet hvor jeg ikke har hatt problemer til nå.

Fredheim Holm står med fem scoringer og fem assist for Vålerenga denne sesongen.