I MANCHESTER: David de Gea er tilbake i Manchester og er klar for sesongoppkjøring med Manchester United. Men keeperen vil ikke avkrefte Real Madrid-ryktene. Foto: AP Photo/Jon Super.
I MANCHESTER: David de Gea er tilbake i Manchester og er klar for sesongoppkjøring med Manchester United. Men keeperen vil ikke avkrefte Real Madrid-ryktene. Foto: AP Photo/Jon Super.

Fotballryktene: De Gea nektet å svare på Real Madrid-spørsmål

Og Liverpool krever over 600 millioner for Raheem Sterling og klubben vil bruke 400 millioner kroner på Aston Villa-spiss. Her er mandagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet er åpent og ryktebørsen koker!

Nå er det mandag og en ny uke startet. Det betyr nye rykter og spekulasjoner.

Tung mandag? Kanskje du kan bli oppmuntret av rykende ferske fotballrykter.

Vi starter med det som ikke er så gode nyheter for Manchester United-supporterne. David De Gea returnerer til Manchester United når sesongoppkjøringen. Det bekrefter keeperen selv til Cuatro. Men spanjolen vil ikke si noe om han blir i Manchester United eller ikke. Keeperen nektet å svare på spørsmål om sin fremtid i klubben. Nå venter det en samtale med manager Louis van Gaal når han nå kommer tilbake til Manchester.

Tyrkia eller ikke? Robin van Persies agent toner ned ryktene om en mulig overgang fra Manchester United. Daily Mail skriver at spissen er tilbake i Manchester og skal være klar for å ta fatt på en ny sesong på Old Trafford. Det skal heller ikke foreligge en avtale mellom Manchester United og Fenerbahce.

Raheem Sterling kan være på vei til Manchester City. The Telegraph skriver at prislappen på vingen skal ligge på over 600 millioner kroner. Det er usikkert om Sterling vil bli med på klubbens turné til Asia. Manchester City skal nå komme med et nytt bud på Sterling, som ligger tett opp mot Liverpools krav. Skulle de lyseblå møte kravet kan Sterling putte 50 millioner kroner i lommen, skriver avisen.

Til uken vil Liverpool gjøre sin syvende signering denne sommeren. Daily Express skriver at Liverpool vil møte utkjøpsklausulen i Christian Bentekes kontrakt med Aston Villa. Brendan Rodgers mener spissen er spilleren som vil fjerne proppen i Liverpools angrepsspill.

Pengene sitter løst om dagen i Liverpool. The Mirror skriver mandag at Asier Illarramendi kan være på vei til Anfield. Real Madrid-spilleren sliter med spilletiden i Madrid og kan bli en billig investering for klubben hvis de ønsker å gå for Illarramendi.

Arsene Wenger har virkelig fått smaken på sommershopping etter å ha hentet Petr Cech til klubben. Nå prøver franskmannen seg på å hente Pedro til London. The Independent skriver at klubben har begynt å snakke med Barcelona-spillerens representanter. Spillerens kontrakt går ut i 2019, men Pedro skal være tilgjengelig så lenge noen byr cirka 190 millioner kroner. Liverpool er også interessert i spilleren. 

Yannick Ferreira Carrasco er en spiller som står på Tottenhams ønskeliste. Daily Star skriver budet på 125 millioner kroner fra engelskmennene ikke imponerte Monaco. De rike franskmennene krever minst 100 millioner kroner mer for vingen. Så spørs det om gjerrige Daniel Levy vil grave dypt nok i lommeboken for å hente belgieren til White Hart Lane. 

Steve McClaren er frustrert over manglende forsterkninger til sitt Newcastle. Et budsjett på 750 millioner kroner skal være tilgjengelig denne sommeren, men foreløpig har ikke manageren sett snurten av en eneste forsterkning. Men nå ser det ut til at han får på plass en ny midtbanespiller. Den tidligere engelske landslagssjefen skal ha sett seg ut PSVs Georginio Wijnaldum som en forsterkning. The Telegraph skriver at klubben er nær ved å signere spilleren. Arsenal skal også være interessert i spilleren.

Charlie Austin er en ettertraktet mann. Nå har også nyopprykkede Bournemouth ønsker å hente spilleren for 175 millioner kroner, skriver The Sun. Det vil i så fall bli ny overgangsrekord for klubben. Men det blir en hard kamp om hans signatur. Newcastle har også intensivert jakten på engelskmannens signatur.