DOBBEL SUKSESS: Rekdal vant på både oddsen og banen søndag.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /
DOBBEL SUKSESS: Rekdal vant på både oddsen og banen søndag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /

Suksess for rekdals oddstips

En god dag på banen ble kronet med en god dag på oddsen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag var en god dag for Kjetil Rekdal. Ikke bare vant hans Vålerenga 2-1 over Odd Grenland i Tippeligaen, oddstipset hans gikk også inn. Strømsgodset vant 4-1 over Viking, og Ranheim vant 3-2 over Åsane søndag kveld. Dermed ble det utbetaling til de som følger rekdals tips. Her er mandagens oddstips fra svensk 1. Division Södra:

KRISTIANSTAD - LANDSKRONA (SVE 1. DIV) H: 2,95 U: 3,25 B: 1,88
Landskrona rykket ned fra Superettan forrige sesong, og fikk en tøff start med ett poeng på de fem første kampene. Klubben beholdt trua på trener Zvezdan Milosevic, og har blitt belønnet med 5-1-1 på de siste syv kampene. Landskrona klatrer stadig på tabellen, og kan hoppe to ytterligere plasser med seier her. Da vil de ligge åtte poeng etter Oddevold som har andreplassen. Kristianstad ligger nede på tiende plass, og har ikke klart å bygge noe momentum denne sesongen. Det så bra ut med to strake seire over bunnlaget Lund samt Oscarshamn nylig, men så tapte de hele 0-5 for opprykksjagende Örgryte. Her møter de et Landskrona som har scoret åtte mål på de to siste kampene.

ÖRGRYTE - ÖSTER (SVE 1. DIV) H: 1,75 U: 3,40 B: 3,20
Opprykksduell i Göteborg. Örgryte ligger på tredjeplass med 23 poeng, Öster følger kun to poeng bak på fjerde. Her gjelder det å holde følge med Oddevold, som har 28 poeng, samt serieleder Trelleborg med 33. Örgryte viser fryktinngytende form med fire seire på de siste fem - tapet kom for Trelleborg på bortebane. Etter det responderte de med å slå Kristianstad 5-0. Öster er et bedre lag enn Kristianstad, men de hadde nylig en downperiode med tre uavgjort og to tap. Står nå med to strake seire over svake Halmia og middelmådige Eskilsminne. Örgryte viser best form, og har hjemmebanefordel.