ØNSKET: Martin Ødegaard på talentleir på Lassa i Stavanger. 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
ØNSKET: Martin Ødegaard på talentleir på Lassa i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Fotballryktene:
– Celtic med nytt bud på Ødegaard

Og Arsenal vil hente angripere fra Real Madrid og Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når uken går mot slutten og det er tid for å roe ned, så er det godt å ha litt underholdende lesestoff.

Og hva engasjerer mer enn en vakker bukett med overgangsrykter?

Skal ditt favorittlag kjøpe eller selge? Er det en verdensstjerne som plutselig er blitt koblet til klubben?

Vi har nok en gang plukket de vakreste rykteblomstene og bundet dem sammen til deg.

Det har tidligere blitt rapportert at Ronny Deila og Celtic ønsker å ta Martin Ødegaard på lån fra Real Madrid. Ifølge avisen Scotland on Sunday har Celtic gjort et nytt lånetilbud for Ødegaard, og har sågar fått forsikringer om at den skotske klubben kan være et aktuelt mål for nordmannen.

Da ryktene om at Manchester United ville ha Harry Kane dukket opp tidligere i sommer, ble de blankt avvist som tomme spekulasjoner. Men nå hevder The Sun at det er mer enn bare syltynne rykter. For Manchester United skal angivelig ha kontaktet Tottenham direkte med forespørsel om hva de skal ha for Kane. Tanken er at Tottenham-angriperen skal være en langsiktig erstatter for Wayne Rooney.

Alle vet at inni Robin van Persie bor det et lite barn. Dette barnet ropte til ham at han burde forlate Arsenal til fordel for Manchester United. Men nå er dette barnet blitt en kravstor tenåring som er vant med å få det som det vil. Så når det nå har lyst til å kose seg i solen i Tyrkia, så skal det også ha lommepenger med. For selv om Fenerbahce skal ha gått med på å matche van Persies lønn på 3,1 millioner kroner i uken. Så vil ikke nederlenderen la Manchester United slippe unna så lett. For det lille barnet inni ham, som nå er blitt tenåring, mener det er på sin plass at Manchester United betaler ham ut det han ville tjent hos dem det neste året, siden han er så grei og forlater dem uten å lage en scene slik han gjorde i Arsenal. Så dersom klubben setter 162 millioner kroner inn på kontoen hans, så vil han si pent farvel og flytte til Istanbul, skriver Daily Mirror.

Sergio Ramos og Morgan Schneiderlin har sett ut som de heteste navnene på Old Trafford den siste uken. Men nå kan det se ut til at ingen av dem er så veldig interessert i å spille for Manchester United. Ramos forteller i hvert fall til AS at han ikke er i samtaler med noen klubber, mens Schneiderlin ikke vil gå i forhandlinger med Manchester United fordi han håper Arsenal kommer på banen og vil ha ham, skriver The Times.

Schneiderlin kan ha snakket med den tidligere franske landslagssjefen Raymond Domenech. For Domenech har bedt Hugo Lloris tenke seg godt om før han går til Manchester United. Han mener den franske landslagskeeperen må gå til Chelsea, Manchester City eller Arsenal dersom han vil videre i karrieren – ikke til Manchester United, som han mener er på noenlunde samme nivå som Tottenham, skriver Daily Mail.

Da er det kanskje ikke så rart at Chelsea prøver å få opp farten på forhandlingene med Stoke og Asmir Begovic. For den dagen David de Gea forsvinner, så må Louis van Gaal ha en ny keeper. Og Manchester United kan tilby Begovic noe Chelsea ikke kan, nemlig en posisjon som førstekeeper, skriver Daily Mail. Og Manchester United er i det minste et lite steg opp fra Stoke i hvert fall.

De fleste medier virker å ha plassert Arturo Vidal i Real Madrid de neste fem årene. Men Fichajes er ikke så sikker på det stemmer helt med virkeligheten. Det spanske ryktenettstedet hevder i hvert fall at Arsenal fortsatt er interessert i chileneren. De hevder at Arsene Wenger har bestemt seg for at han vil ha Vidal, og vil ikke gi seg før han eventuelt har signert for en annen klubb.

Fichajes skriver også at Arsenal har lagt 220 millioner kroner på bordet til Real Madrid. Den spanske storklubben får beholde kronene dersom The Gunners får lov til å ta med seg Karim Benzema tilbake til London. 

Munir El Haddadi hadde en fantastisk start på forrige sesong. 19-åringen grep sjansen med begge hender da Luis Suarez var utestengt og Neymar slet med skade. Men da hele Barcelonas angrepsrekke var på plass, så var det ikke lenger plass til stortalentet. Allerede i vinter var det snakk om at Arsenal ville leie den spanske landslagsspilleren, men det ble aldri noe av. Nå skriver ESPN at The Gunners ønsker å hente den unge angriperen. Arsenal vil kjøpe ham, men Barcelona ønsker ikke å gi slipp på El Haddadi og vil foretrekke å leie ham ut.

Søramerikanske angripere med uryddig tannstilling pleier å være et godt tegn. Både Ronaldo og Ronaldinho benyttet seg av tannregulering etter sine gjennombrudd. Luis Fabiano gjorde det samme, mens Luis Suarez kanskje burde vurdert det. Nå er det en ny angriper med streng på tennene som kan være på vei til Premier League. For Sud Ouest melder at Newcastle prøver å hente uruguayanske Diego Rolan fra Bordeaux. Men deres første bud på 125 millioner kroner ble møtt med skepsis av franskmennene.

Da ser det mer lovende ut med tanke på å hente den nederlandske landslagsspilleren Georginio Wijnaldum. For Sunday People skriver at PSV Eindhoven skal ha takket ja til et bud på nærmere 190 millioner kroner for kapteinen sin. 24-åringen skal selv ha takket nei til en overgang til Sunderland, men skal være interessert i å gå til Newcastle.

Er du Liverpool-supporter så er du blitt vant med at det kommer en signering eller to om dagen denne sommeren. Da er det kanskje ikke så rart hvis en blir litt utålmodig når det går noen dager uten noen signeringer. Men de kommer sikkert. For Brendan Rodgers kan ikke gå inn i en ny sesong med en spissrekke som utelukkende består av spillere med målskrekk. Ifølge Daily Star skal klubben nå ønske å hente Balde Diao Keita fra Lazio. 20-åringen har vært koblet til Liverpool i hvert eneste overgangsvindu siden Rodgers overtok som manager, men det spørs om han er mannen som skal vise veien til nettmaskene for de andre Liverpool-spillerne. Keita scoret et eneste mål i Serie A forrige sesong. Like mange som Mario Balotelli scoret for Liverpool i Premier League.

Men da passer det jo godt at Lazio skal være interessert i Liverpools Fabio Borini, som også scoret en gang forrige sesong. Il Tempo skriver at romaklubben ønsker å hente 23-åringen hjem til Italia. Kan vi se en byttehandel være på gang her?

Klubbene sto ikke i kø for å hente Glen McLeod Cooper Johnson som bosman da kontrakten hans med Liverpool gikk ut, slik høyrebacken kanskje trodde. Nå kan 30-åringen være på vei tilbake til West Ham, hvor han startet karrieren sin. Men den tidligere landslagsspilleren kan nok se veldig langt etter de lønnsbetingelsene Liverpool tilbød da de ville gi ham nok ett år på Anfield, skriver Daily Express.

West Ham er favoritter til å sikre seg Queens Park Rangers-spissen Charlie Austin. Men både Austin og QPR ønsker å vente på Chelsea før de går til forhandlingsbordet med noen andre klubber. Chelsea har vist interesse, men foreløpig har de ikke kommet på banen, skriver Daily Mirror.

En klubb som plutselig kan komme på banen for landslagsspissen er Bournemouth. Manager Eddie Howe prøvde i sin tid å hente Austin fra Poole Town, men han valgte da å gå til Swindon. Howe vil bruke 175 millioner kroner på å hente 26-åringen sydover, melder The Sun.

Ingen nye rykter rundt Manchester City, men Daily Mirror mener å vite at de lyseblå er i ferd med å vinne kampen om Paul Pogba. City skal ha kommet med et bud på tett oppunder 900 millioner kroner, noe som skal være nok til å blåse alle konkurrenter av banen og få Juventus til å si ja takk.

Det skal også være nye bud på gang til både Wolfsburg og Liverpool på Kevin De Bruyne og Raheem Sterling, skriver Daily Star.

Dersom Tottenham skulle selge Harry Kane til Manchester United, så er det ingen tvil om at Spurs må på spissjakt. For de øvrige angriperne i troppen til Mauricio Pochettino kan ikke skryte på seg å være noe farligere foran mål enn en Liverpool-spiss. Derfor slår det nok ikke ned som noen stor bombe at klubben har vært og kikket på Basel-spissen Breel Embolo. 18-åringen, som er født i Kamerun, men som har spilt på yngre landslag for Sveits, scoret ti mål for Basel forrige sesong. Men Spurs må regne med kamp om unggutten. Både West Ham og West Bromwich Albion har også vist interesse, skriver Daily Mirror.