Drammen  20150621.
Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset - Tromsø. Strømsgodsets Martin Rønning Ovenstad i eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Tromsø på Marienlyst stadion. MMB.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix FOTO: PEDERSEN, TERJE /
Drammen 20150621. Eliteserien fotball 2015: Strømsgodset - Tromsø. Strømsgodsets Martin Rønning Ovenstad i eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Tromsø på Marienlyst stadion. MMB. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix FOTO: PEDERSEN, TERJE /

Sjekk rekdals søndagstips

Håndplukket Strømsgodset-Viking og Ranheim-Åsane fra Langoddsen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

STRØMSGODSET - VIKING (TIPPELIGAEN) H: 1,95 U: 3,35 B: 3,35
Travle dager for Strømsgodset nå, de vant 3-1 over Partizani Tirana på Marienlyst torsdag. En fin seier, som de kan ta med seg og forsvare i Tirana til uka. Det er mulig den kampen sitter i beina, men det blir nok enda tøffere å møte Lillestrøm på Åråsen neste helg etter å ha spilt en hard bortekamp i Tirana. Godset er sterke hjemme på Marienlyst, kun to uavgjort og resten seire der denne sesongen. Den nye treneren virker å være populær blant spillerne. Mohammed Abu er suspendert til denne. Viking har bare to tap siden de tapte for Rosenborg i april. Ting har virkelig tatt seg opp etter en trist seriestart, og de har vunnet fire av de fem siste bortekampene i Tippeligaen - eneste tap kom på Åråsen. Må klare seg uten lokalhelten Veton Berisha nå, som reiser til Greuther Fürth. Kaiserslautern har kommet med bud på Bödvarsson, så det er litt usikkerhet rundt om han spiller eller ikke når søndagen kommer.

RANHEIM - ÅSANE (OBOS-LIGAEN) H: 1,55 U: 3,65 B: 4,50
Ola By Rise trener Ranheim ut sesongen, han startet med 3-0 over Nest-Sotra, og fulgte opp med 1-1 mot Levanger forrige helg. Ranheim har hatt en skuffende sesong så langt, men etter Trond Nordsteien gikk av har de tatt syv poeng på tre kamper. Viktig for Ranheim å få en god høstsesong nå, selvsagt. Laget ligger på 12. plass med 15 poeng. Åsane ligger bare ett poeng foran Ranheim etter en meget viktig 2-1 seier over Hønefoss sist. Det var første trepoenger siden 19. april, men det kan ikke bli den siste om de skal overleve. Are Tronseth er ute for Ranheim med karantene, men de er greie favoritter her.