INGEN FAN: Noel Gallagher (innfelt) lot ikke muligheten gå fra seg da han ble spurt hva han tenkte om Zlatan Ibrahimovic.
INGEN FAN: Noel Gallagher (innfelt) lot ikke muligheten gå fra seg da han ble spurt hva han tenkte om Zlatan Ibrahimovic.

– Zlatan er en j**** idiot!

Tidligere Oasis-rocker går til angrep på svenskenes største fotballstjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ordene smeller fra tidligere Oasis-rockestjerne Noel Gallagher.

I anledning en konsert i Gøteborg torsdag kveld stilte 48-åringen til intervju med svenske Aftonbladet.

Der ble han spurt hva han tenkte om svenskenes største idrettsstjerne Zlatan Ibahimovic, og lot ikke muligheten gå fra seg.

– Den fyren er en jævla idiot! Jeg liker ikke ham.

Og den aldrende rockestjernen gir seg ikke der.

– Han er full av dritt. Akkurat som min bror (Liam Gallagher). Han prater mye, men kan ikke følge opp det han sier, fortsetter han.

Det er ikke første gang Gallagher, som er en lidenskapelig Manchester City-supporter, er ute og synser om dagens fotballstjerner.

Tidligere har engelskmannen skapt overskrifter både for å fryde seg over Suárez tårer da Liverpool tapte ligamesterskapet på mållinjen, og skal også ha sagt at David Silva kan få ha sex med hans kone.

Likevel har ikke Gallagher bare negative ting å si. Om det ikke akkurat er overveldende ros, må man nesten bare ta det man får av den mildt sagt kontroversielle rockestjernen.

– Fine tatoveringer, stor munn, avslutter han.

Zlatan Ibrahimovic har vært i vinden i sommer, og blitt linket til flere storklubber både i Premier League og ellers i Europa. Men er det opp til Gallagher, ender nok ikke det svenske fotballikonet opp i den lyseblå delen av Manchester.