SKADET: Daniel Fredheim Holm hinket av banen med skade på fredagens Vålerenga-trening og ble sendt til MR-undersøkelse. Her etter kamp tidligere i år. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
SKADET: Daniel Fredheim Holm hinket av banen med skade på fredagens Vålerenga-trening og ble sendt til MR-undersøkelse. Her etter kamp tidligere i år. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix

Fredheim Holm hinket av banen med smerter i kneet

Nytt uhell for Daniel Fredheim Holm på fredagens Vålerenga-trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var under fredagens trening Daniel Fredheim Holm hinket av banen med det som kan være en kneskade.

Det melder Dagbladet.

Uvisst hvor alvorlig det er

– Han fikk en fryktelig strekk i kneet. Det var ikke i en duell, han skled i vanlig posisjon. Det var et megauhell, sier Kjetil Rekdal til avisen.

Det er ikke klart hvor alvorlig skaden er. Spissen ble sendt rett til MR-undersøkelse etter uhellet.

Spissen skal selv ha uttrykt at han hadde «veldig vondt» i kneet i etterkant. Denne sesongen har Vålerenga-spilleren spilt 14 kamper og scoret fem mål.

– Det vet vi ikke ennå, men tiden vil vise. Det er alltid kjedelig med en skade, men nå venter vi først på svar fra MR-en, sier Rekdal.

Blir på Ullevaal

Fredag kunne også Vålerenga avsløre at de fortsatt skal spille kampene sine på Ullevaal.

klubbens hjemmeside kommer det fram at prisen på Ullevaal ikke ble særlig mye dyrere enn alternativet Bislett.

VIF trodde på en besparelse på 3-4 millioner kroner årlig ved en flytting, men etter regnestykker og forhandlinger viste det seg ikke å være riktig.

Vålerenga skal etter planen ha klar en nybygd egen arena på Valle Hovin høsten 2017. Det ble nylig vedtatt å ta opp et lån på 400 millioner kroner.

VIF har fått stadiontomten i gave fra Oslo kommune. – Bygging av nytt fotballstadion på Valle Hovin vil ta Vålerenga hjem til østkanten. Anlegget vil bli mye mer enn en kamparena for elitelaget til Vålerenga.

Det skal også gi rom for utdanning og sosiale aktiviteter for barn og ungdom i Oslos østlige bydeler. Det er verdien av tomtegaven fra Oslo kommune som gjør at den offentlige støtten må godkjennes av oss, sier ESA-president Oda Helen Sletnes i en pressemelding nylig. (©NTB)