HJERTE: Angel Di Maria viste hjertefeiringen igjen for Argentina. Nå kan han få drømmen sin om å spille for Paris Saint-Germain oppfylt.  FOTO: YURI CORTEZ /
HJERTE: Angel Di Maria viste hjertefeiringen igjen for Argentina. Nå kan han få drømmen sin om å spille for Paris Saint-Germain oppfylt.  FOTO: YURI CORTEZ /

Fotballryktene:
– Nå kan Angel Di Maria forsvinne fra Manchester United

Og Arsenal skal kvitte seg med seks mann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fredag. Det betyr at helgen står for døren og når det i tillegg er helg, så er det bare å si at livet leker.

Og sommertid er overgangstid. Da er det «Silly Season» og overgangsrykter er for mange den store kilden til underholdning i sommermånedene.

Og som vanlig har vi samlet sammen det beste av det beste når det gjelder overgangsspekulasjoner, som du kan kose deg med i sommersolen.

Angel Di Maria la ikke skjul på at han aller helst ville til Paris Saint-Germain i fjor sommer. Men den franske klubben ble underlagt restriksjoner av UEFA som følge av brudd på FFP-reglene. Nå er disse fjernet og franskmennene står fritt til å kjøpe spillere igjen. Og da er ligger plutselig veien helt åpen for årskort i Eurodisney for familien Di Maria. Ifølge Daily Star vil PSG betale 525 millioner kroner for argentineren, men kan også komme til å sukre pillen med høyrebacken Gregory van der Wiel. For United er som kjent på jakt etter en ny høyreback, og Louis van Gaal kjenner van der Wiel godt fra tiden han var landslagssjef for Nederland.

Men PSG kommer nok til å få kamp om Di Maria. For Bayern München har også lagt merke til at 27-åringen har blomstret igjen så fort han er kommet bort fra Old Trafford. Han har til tider storspilt for Argentina under Copa America. Bild skriver at den tyske mesterklubben har kontaktet Manchester United angående Di Maria, men syntes engelskmennenes krav om 430 millioner kroner er i drøyeste laget.

David de Gea ankom Madrid torsdag. Selv hevder han overfor AS at han bare er i hjembyen for å «slappe av». Men det kan jo hende at han tar en tur innom Real Madrid og slår av en prat når han først er i området.

Van Gaal har en annen nederlender i tankene også. Han ønsker veldig gjerne å bygge midtbanen sin rundt Jordy Clasie. Og han vet godt at Southampton og Aston Villa er på jakt etter Feyenoord-spilleren. Derfor har han instruert klubbledelsen om å komme på banen og sikre seg midtbanespilleren kjappest mulig, skriver Daily Express.

Apropos Southampton. Ifølge Manchester Evening News har United også lagt inn et bud på 20 millioner pund - vel 250 millioner kroner - for Morgan Schneiderlin.

At Manchester United er på jakt etter en høyreback er godt kjent. Og Evertons Seamus Coleman skal være førstevalget. Men The Toffees er ikke veldig interessert i å selge. Derfor ser nå United på hva de kan friste dem med. Og det kan fort bli å sende Jonny Evans til Goodison Park som en del av overgangen, skriver Daily Star.

Lennon & McCartney er en duo som klinger bra i de flestes ører. Og selv om det ikke var originalduoen som var gjenforent i Liverpool i vår, så kunne i hvert fall Everton skryte av å ha Lennon & McCarthy på laget. Det er jo nesten det samme. Men da sommeren kom dro Lennon tilbake til London. Nå er McCarthy ønsket i London, og det kan fort føre til at Lennon flytter til Liverpool. For Tottenham ønsker å hente James McCarthy fra Everton og tilbyr Aaron Lennon i bytte, skriver Daily Mail. Lennon hadde noen gode måneder på lån på Goodison Park siste del av forrige sesong.

Chelsea ønsker seg Stuttgarts midtstopper Antonio Rüdiger. Men nå kan agenten hans Sahr Senesie fortelle at 22-åringen trolig blir værende i Tyskland og kommer til å signere for Wolfsburg, skriver Kicker.

Stoke har ingen planer om å la seg overkjøre av Chelsea i forhandlingene rundt Asmir Begovic. Chelsea vil betale 100 millioner kroner for keeperen, en sum The Potters kan være villig til å akseptere – men bare dersom Chelsea i tillegg sender trioen Victor MosesPatrick Bamford og Ruben Loftus-Cheek på lån motsatt vei, melder The Sun.

Hva har skjedd med Arsene Wenger? Den koselige og omtenksomme franskmannen, som alltid passet på at alle spillerne sine hadde det komfortabelt og godt, er plutselig blitt en kynisk og resultatorientert manager. Nå er det ingen kjære mor på Emirates lenger. Ifølge The Sun skal det ryddes skikkelig i emiratet i sommer. Hele seks mann skal ha fått beskjed om at de er overflødig. Lukas PodolskiCarl JenkinsonMathieu FlaminiDavid OspinaJoel Campbell og Yaya Sanogo skal alle bort for å lage plass, både i spillerstall og lønnsbudsjett, for nye spillere.

Lukas Podolski blir nok den første ut. Bild melder nemlig at Galatasaray har fått ja fra både Arsenal og den tyske landslagsspilleren. Tyrkerne betaler rundt 35 millioner kroner for angriperen, som garantert vil gi klubben et løft i sosiale medier.

Carl Jenkinson kan være den neste på vei ut. For nå har West Ham-eier David Gold engasjert seg personlig i å få høyrebacken tilbake til Boleyn Ground. Jenkinson imponerte på lån til The Hammers forrige sesong. Og klubben ønsker å kjøpe ham. Men Arsenal vil foretrekke å leie ham ut nok en sesong, skriver TalkSPORT.

Med så mange på vei ut, så må det komme noe inn. Men noe er fortsatt ved det gamle med Wenger. For Arsenals nye midtbanesjef kan fort bli et nokså ubeskrevet blad. For Tutto Mercato Web skriver at The Gunners har kontaktet Genk om muligheten for å kjøpe midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic. Den serbiske 20-åringen har imponert i sin første sesong i Belgia, og kan fort ende opp i en større klubb til høsten. Også Lazio og Manchester United har vist interesse.

Er det noen som husker Mario Balotelli? Han var en av verdens beste spisser. Han herjet for Inter, AC Milan og Manchester City og ble kalt «Super Mario». Men nå var det ikke mye «super» igjen rundt ham. Mannen som skulle skyte Liverpool til gull traff bare mål en gang forrige sesong. Men nå blir han koblet til en overgang til Newcastle. Og er det et sted som har hatt tradisjon for å få spisser til å blomstre, så er det St. James' Park. Men ifølge Daily Star så er ikke Steve McClaren så veldig interessert i italieneren. 

Glen Johnson er en annen spiller som ikke imponert stort for Liverpool forrige sesong. Høyrebacken var ikke fornøyd med lønnspakken han ble tilbudt for å bli værende på Anfield, og har i stedet valgt å bli bosmanspiller denne sommeren. Men selvbildet har kanskje ikke helt stått i stil med prestasjonene til høyrebacken de siste årene. Og etter at han takket nei til et tilbud fra Besiktas, så står 30-åringen uten konkrete tilbud, skriver The Sun.

Leicester er på managerjakt. Og hvorfor ikke legge listen høyt? Nå skriver Leicester Mercury at klubben har kontaktet agenten til Guus Hiddink for å høre om den tidligere landslagssjefen for Nederland er interessert i jobben.

Ronny Deila sikret seg i helgen høyrebacken Saidy Janko fra Manchester United. Dermed kan Adam Matthews få sin drøm om å spille i Premier League til å bli virkelighet. Daily Record skriver at 23-åringen trolig blir Sunderland-spiller ganske snart for 19 millioner kroner.