PRESENTERT: Slaven Bilic ble presentert for et fullstappet Upton Park torsdag. Etterpå satt han seg i direktørlosjen. Det likte ikke Lusitans manager og stemples som arrogant. FOTO: STEVEN PASTON /
PRESENTERT: Slaven Bilic ble presentert for et fullstappet Upton Park torsdag. Etterpå satt han seg i direktørlosjen. Det likte ikke Lusitans manager og stemples som arrogant. FOTO: STEVEN PASTON /

Den nye West Ham-sjefen stemples som arrogant

Lusitans' manager var ikke imponert over oppførselen til Slaven Bilic.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slaven Bilic er ny trener i West Ham, og torsdag fikk han sin debut i Europaliga-kampen mot Lusitans fra Andorra.

Det ble en grei affære. West Ham vant 3-0 etter to scoringer fra Diafra Sakho og en scoring fra James Tomkins.

Viste ingen respekt

Etter kampen var Lusitans' manager Xavi Roura misfornøyd med Bilic. West Ham-manageren satt på tribunen under kampen og overlot ansvaret for laget til akademitreneren Terry Westley. Det fikk kroaten refs for etter kampen. Roura refererte sarkastisk til Bilic som «The Special One».

– Slaven Bilic viste ingen respekt da han ikke var på benken. Det gjør meg trist, for i et land hvor fair play var oppfunnet, at dette kunne skje, sa Lusitans-treneren etter kampslutt ifølge Daily Mail.

– Jeg tenker han må ha trodd at vårt lag ikke var viktig for ham til å være tilstede. Jeg kan kun forestille meg at han har vunnet mange titler og trodde han var «The Special One», utdypet Roura.

Drar neppe til returoppgjøret

Og var ikke Lusitans' manager allerede forbanna, vil han nok bli mer rasende neste uke. Bilic tar neppe turen til Andorra for returoppgjøret.

– Om han vil dra ned til returoppgjøret? Det tror jeg ikke så mye som han har å gjøre nå. Ikke alle managere sitter på benken, fortalte akademitreneren Westley.

Grunnen til at Bilic ga ansvaret til akademitreneren var at flere av spillerne som spilte kampen var spillere fra akademiet. Hele elleve spillere fra akademiet var i troppen. Derfor følte West Hams manager at Westley var rett mann til å lede kampen.

– Han kom tilbake fra treningsleiren i Irland i dag. Jeg synes han var respektfull under kampen og var fornøyd med kampen. Han var i garderoben både før og etter kampen. Han tok praten før kampen, fortsatte Westley.

Før kampen ble også Slaven Bilic presentert for et fullstappet Upton Park før han han tok plass i direktørlosjen.