Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les også: Spørsmål og svar om Tippeligaen på Sumo

Dette er en ekte sommergladmelding til alle som elsker norsk fotball.

Fra førstkommende runde viser TV 2 Sumo samtlige kamper fra Tippeligaen. Det samme blir den pågående Wimbledon-turneringen i tennis.

Etter hvert blir også C More Film tilgjengelig samme sted.

Dette skjer som følge av at TV 2 formelt har overtatt den norske delen av C More Sport og C More Norges rettigheter innen sport, samt inngått en eksklusiv avtale om salg og markedsføring av C More Film i Norge.

Denne helgens Tippeliga-kamper

Fredag:
Sarpsborg 08 – Molde kl. 18.30 på TV 2 Zebra og tv2sumo.no

Lørdag:
Start – Stabæk kl. 15.15 på C More Fotball og tv2sumo.no
Haugesund – Lillestrøm kl. 17.45 på C More Fotball og tv2sumo.no

Søndag:
Strømsgodset – Viking kl. 15.15 på C More Fotball og tv2sumo.no
Odd – Vålerenga kl. 17.45 på C More Fotball og tv2sumo.no
Aalesund – Mjøndalen kl. 17.50 på C More Live og tv2sumo.no
Sandefjord – Tromsø kl. 17.50 på C More Live 2 og tv2sumo.no
Bodø/Glimt – Rosenborg kl. 19.55 på TV 2 Zebra og tv2sumo.no

Første ledd i integreringen mellom C More og TV 2 er at C More Sport-kanalene nå også blir tilgjengelig på TV 2 Sumo, i første omgang for abonnenter med TV 2 Sumo Premium-abonnement gjennom sommeren. I tillegg blir om kort tid filmene og seriene fra C More også tilgjengelig på TV 2 Sumo – enten som et eget abonnement eller som et tilleggsabonnement til TV 2 Sumo Premium-abonnementet.

HJEMMEFAVORITT: Andy Murrays innsats i Wimbledon ser du nå på Sumo. FOTO: ADRIAN DENNIS /
HJEMMEFAVORITT: Andy Murrays innsats i Wimbledon ser du nå på Sumo. FOTO: ADRIAN DENNIS /

Dermed blir TV 2 Sumos Tippeliga-tilbud utvidet fra to kamper per runde til alle rundens åtte kamper, noe som trer i kraft fra førstkommende serierunde. Og C More Film sin film- og seriekatalog er spekket med store titler, både nye og klassikere.

– For TV 2 Sumo er dette et viktig tilskudd til en allerede attraktiv rettighetsportefølje. Det er gledelig å blant annet kunne tilby full tippeligarunde og markedets beste film- og serietilbud til TV 2 Sumo-abonnentene. Vi er i full gang med integreringsarbeidet mellom TV 2 og C More. At C More Sport-kanalene og C More Film nå kommer på TV 2 Sumo er første del, og vi ser frem til å kunne presentere flere gode nyheter i den nærmeste tiden, sier administrerende direktør og sjefredaktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Vis flere

En annen godbit som med dette blir tilgjengelig på TV 2 Sumo er verdens eldste og mest prestisjefulle tennisturnering, Wimbledon. C More Sport-kanalene – og dermed TV 2 Sumo - sender over 230 timer direkte fra turneringen i perioden 29. juni til 12. juli.

Av sportsrettigheter på TV 2 Sumo finner man fra før de sportsrettighetene man kjenner fra TV 2s kanaler, som engelsk fotball, de største sykkelrittene – med Tour de France som selve flaggskipet, Get-ligaen i ishockey, WRC rally og amerikansk basket (NBA) – for å nevne noe.

Med C More Sport-kanalene vil fotballtilbudet, i tillegg til Tippeligaen, utvides med Scottish Premier League og Allsvenskan. I tillegg kommer Norges beste tennistilbud. Foruten nevnte Wimbledon vises Davis Cup, samtlige ATP Masters 1000 og ATP 500-turneringer, de fleste ATP 250 samt et utvalg WTA-turneringer. Dessuten motorsport (Deutsche Tourenwagen Masters og speedway) og den svenske ishockeyligaen SHL.