Kristoff gir Boasson Hagens mestertrøye terningkast to

Alexander Kristoff synes det er finest med flagg som dekker hele drakten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utrecht (TV 2): Edvald Boasson Hagens mestertrøye har vært heftig debattert i sosiale medier det siste døgnet. Mens noen mener Boasson Hagen ser ut som en million i drakten, er andre mer kritiske.

«Ser ut som noe han har vunnet i en shot-konkurranse i Agia Napa. Ikke imponert. Terningkast 2.», skriver Ørjan Stavnem Svensson på Facebook.

«Terningkast 1! Burde vært mye større flagg», mener Anders Børve.

Tourmanager: Sett opp ditt lag

– Smekke på ryggen?
Også i sykkelkretser blir trøyen dårlig mottatt.

«MTN-Qhubeka, skal dere virkelig la Edvald sykle rundt med en smekke på ryggen det neste året?», skriver Procycling-bloggeren Anders Lindstrøm.

Den offisielle Twitter-kontoen til Tour des Fjords sendte følgende melding til MTN-Qhubeka: «RE: Edvald's jersey. Seriously?»

– Ville hatt hele flagget på mestertrøyen
Alexander Kristoff har også fått med seg oppstyret rundt mestertrøyen til Boasson Hagen. Katjusja-rytteren lot seg ikke imponere.

Se intervju med Kristoff øverst i saken!

– Jeg synes det er finere når man har flagget på hele drakten. Det synes han sikkert selv også, men drakten følger sikkert retningslinjene til MTN-Qhubeka. De bytter fengselsdrakten med flagg, smiler Kristoff.

– Synes du flagget er for lite?

– Man ser det jo, men jeg synes det er finere med flagg som dekker hele drakten, sier han.

– Hvilket terningkast ville du gitt drakten?

– Kanskje terningkast tre. Eller siden de ikke klarte å få dimensjonene på flagget riktig blir det er toer, sier Kristoff.