Beverly Hills-stjernen viste fram tatoveringen på stranda

Jennie Garth (43) viste fram to store tatoveringer og klinte til med forloveden på badeferie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Jennie Garth (43) er på ferie på Hawaii sammen med forloveden David Abrams og hennes tre barn.

KLINTE TIL: Jennie Garth (43) og forloveden David Abrams på stranda på Hawaii.  FOTO: PARADISE/HIFLY/AKM-GSI/FAMEFLYNET /STELLA PICTURES
KLINTE TIL: Jennie Garth (43) og forloveden David Abrams på stranda på Hawaii. FOTO: PARADISE/HIFLY/AKM-GSI/FAMEFLYNET /STELLA PICTURES

Der viste Beverly Hills-stjerna seg på stranda kun iført i en liten, sort bikini, og avslørte at hun har tatt to, nye massive tatoveringer – en rose på det ene låret og en stor sløyfe på det andre låret. Rosetatoveringen dekket et så stort område at deler av den forsvinner under bikinitrusa.

Ferske tatoveringer

Tatoveringene er helt ferske, for de var ikke der da stjerna ble fotografert i bikini på sin 43-årsdag i april. Det var også på hennes bursdag at kjæresten og skuespillerkollegaen David Abrams, som hun har vært sammen med i litt over et år, fridde til henne, skriver E! Online.

De to er nå travelt opptatt med å planlegge den kommende bryllupsfesten, og utenlandske medier spekulerer i om de kommer til å gifte seg i hemmelighet på Hawaii.

Barna Luca (17), Lola (12) og Fiona (8), som Garth har fra et tidligere forhold, var med på ferien.

Planlegger bryllup

Garth har også avslørt at barna er den viktigste ingrediensen når hun skal gifte seg, og at det er viktig for henne at de er tilstede. Hun avslører også til E! Online at hun vil planlegge hele bryllupet selv.

– Jeg er ferdig med å bygge huset, så nå trenger jeg noe nytt å gjøre. Det er så gøy å være min egen bryllupsplanlegger, og jeg lager mange av tingene selv, forteller hun.