20-åringens kraftslag fikk kommentatorene til å måpe

«Det der er bare utrolig! Det er et av de hardeste slagene jeg har sett!»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wimbledon-turneringen er godt i gang for Nick Kyrgios og resten av tenniseliten.

Foreløpig har herrenes turnering foregått uten de store skrellene, og 20 år gamle Kyrgios hadde ingen problemer med å slå Juan Monaco i andre runde.

Han vant i tre strake sett (7-6, 6-3, 6-4) og selv om det generelle spillet var imponerende var det ett øyeblikk mer enn noe annet som fikk kommentatorene opp av stolen.

På stillingen 3-1 i andre sett svarte 20-åringen på Monacos serve med en forehand-retur som sendte ballen som et prosjektil tilbake mot argentineren.

Monaco hadde selvsagt ingen sjanse.

– Det der er bare utrolig, sa den erfarne tennis-kommentatoren David Mercer.

– Det er en rakett! Vi hadde ikke fartsmåleren på den, men det skulle jeg ønske vi hadde. Det er en av de hardeste forehandsene jeg har sett. Det var nesten tilbake hos Monaco før han var ferdig med hele slaget sitt, istemte sidekommentator Elizabeth Smylie.

Se det utrolig harde slaget i videovinduet øverst!

Australske Kyrgios, som har et image som en liten bad boy, har ellers markert seg som hardtslående verbalt i turneringen.

Både i første og andre runde av turneringen har han havnet i klammeri med dommeren.

I første runde ble han hørt da han sa «dirty scum» i retning av de som håndhever reglene, mens han i andre runde konfronterte dommeren mer direkte.

– Føler du deg mektig der oppe? var et av spørsmålene han stilte til dommeren underveis i kampen mot Monaco.

Wimbledon-turneringen i tennis kan du se på C Mores kanaler og csports.no, med kamper hver eneste dag frem til finalene 12. juli.