Ari Behn (42) imponerte på Allsang, men glemte teksten av nervøsitet

TV 2 møtte en lettet og glad Ari da opptakene til Allsang på Grensen var over.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Ari Behn synge «Moves like Jagger» i toppen av saken.

Onsdag debuterte Ari Behn som programleder på TV 2. Han åpnet showet Allsang på grensen med Katrine Moholt fra Fredriksten festning i Halden, til publikums ville jubel.

HAR DU LYST TIL Å VÆRE PUBLIKUM PÅ ALLSANG? TRYKK HER

– Hvorfor har jeg ikke sagt ja før? Det er så fint å gjøre det. Det er selvsagt beintøft å synge, noe jeg ikke kan, men jeg har blitt spurt mange ganger før og alltid svart nei. Jeg har en nær tilknytning til Fredriksten festning, jeg vokste opp her og det var en stor grunn til at jeg ville være med i år, sier han til TV 2.

Vokste opp på Fredriksten festning

Behn fikk æren av å åpne med låta «Moves like Jagger» av Maroon 5.

– Jeg har gått mye her med min bestefar som var billedkunstner på disse murene fra jeg var veldig liten, og det første jeg kan huske er å være her. Så her fløy jeg med drager og kastet papirfly, så dette er faktisk min barndom og festningen betyr veldig mye for meg, sier Ari.

Glemte teksten

Etter opptredenen innrømmer Behn at han kjente på nervene under fremføringen, og at tankene spant rundt i hodet da han skulle opptre. 

– Var du nervøs?

– Jeg liker å si at jeg var spent. Men jeg var jo nervøs på den måten at jeg glemte sangteksten på scenen. Jeg hadde den i hodet i dag tidlig, men da jeg stod der tenkte jeg "hæ? hva skjedde med teksten", det var veldig mye bevegelser og folk å forholde seg til, sier han.

Familieferie i Norge

Ari har sansen for Katrine Moholt, og de to har hatt et tett og godt samarbeid i sommer.

– For en dame! Profesjonell og fin, sier Ari som forteller at han liker å kaste seg ut i ting selv om han aldri hadde trodd at han skulle stå på en scene og synge.

– Men det var veldig fint, forteller Behn og ler hjertelig – tydelig lettet over at opptakene er over.

I sommer er Aris plan å slappe av med familien.

– Jeg skal bare være på Hankø og sitte i båt og være sammen med barna ...

Allsang på Grensen kan du se på TV 2 torsdag kl 20.00