FAR OG DATTER: Victoria Beckham postet et bilde som viser David Beckhams nye tatovering, til ære for lille Harper. Foto: Instagram, Stella Pictures.
FAR OG DATTER: Victoria Beckham postet et bilde som viser David Beckhams nye tatovering, til ære for lille Harper. Foto: Instagram, Stella Pictures.

David Beckham (40) hyller datteren med ny tatovering

Den pensjonerte fotballspilleren tatoverte en tegneseriefigur på magen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

David Beckham har lagt fotballen på hylla, og er nå pappa på heltid. All fokus og energi blir brukt på de fire barna Brooklyn (16), Cruz (12), Romeo (10) og Harper (3).

Tatoverte en minion

Familiefaren er kjent for sine mange tatoveringer, og har foreviget barnas navn i blekk på kroppen. Nylig «tatoverte» han også en tegneseriefigur, en såkalt Minion på magen. 

De små figurene er tatt fra tegnefilmen «Dumme Meg», eller «Despicable Me», som den heter på engelsk.

Det var mamma Victoria Beckham (41) som først postet bildet av tatoveringen på Instagram, men den lille, gule tatoveringen er bare midlertidig. Harper fikk gleden av å plassere leketatoveringen på pappas mage.

Harper has just added to Daddie's tattoo collection x happy Tuesday in the sunshine! X vb

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Harper har nettopp bidratt til pappas tatoveringssamling», skriver hun på Instagram.

Taxisjåfør for barna

Under et intervju med Jimmy Kimmel nylig, forteller Beckham om livet etter han la opp som fotballspiller i 2013.

– For å være ærlig, ble jeg en taxisjåfør over natta. Jeg starter klokken syv om morgenen, og må kjøre innom fire forskjellige steder for å levere, før jeg henter Harper igjen kl.12. Guttene må hentes klokken fire, og så skal de på fotballtrening hver enste kveld i uken. Jeg er hjemme igjen kl.21.30 om kvelden, forteller han.

Lille Harper er Beckham-parets eneste datter. Hun sitter på første rad under verdens største moteshow, og er med foreldrene hvor enn de drar. Harper er stadig å se på pappas arm.

– Pappa, du er tjukk!

Far og datter har knyttet et sterkt bånd, men i intervjuet med Kimmel forteller Beckham at treåringen ikke er helt fornøyd med farens kropp.

– Jeg var i badekaret med yngstejenta mi her om dagen, og da jeg skulle pakke henne inn i et håndkle sa hun: «Pappa, jeg elsker deg så mye, men jeg liker deg ikke, du er så tjukk!» Det trodde jeg ikke at jeg var, ler han.