Derfor skjeller campingturisten Ivar ut forbipasserende bilister

Frustrasjonen nådde nye høyder da kø-snikende bilister duret gjennom campingplassen. Plutselig tok turisten Ivar Arnesen saken i egne hender.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i forrige uke at eieren av Bergen Camping Park, Hans Jørgen Tuft, brukte en campingvogn på tvers til å blokkere innkjørselen til turistområdet.

Han var nemlig lut lei av at bilister kjørte gjennom campingplassen for å slippe unna køen på europaveien.

– Flere av campinggjestene klaget på den veldige gjennomgangstrafikken. Det var også foreldre som var bekymret for barna sine, da mange av bilene hadde høy fart. Jeg måtte gjøre noe for å bli kvitt problemet, sa Tuft til Bergensavisen.

Begeret renner over

Problemet ble derimot forverret, ettersom bilistene nå kjørte gjennom campingplassen, og deretter måtte snu og kjøre tilbake samme vei grunnet blokaden.

Det fikk begeret til å renne fullstendig over for campingturisten Ivar Arnesen, som tok saken i egne hender da TV 2 kom til stedet.

Resultatet kan du se i videovinduet over.

– Denne trafikken gjennom campingplassen er det verste jeg har opplevd. Jeg har betalt for å være her i tre dager, men hvis det skal kjøre så mange biler gjennom her så drar jeg i kveld, brummer han.

– Lettere sagt enn gjort

Etter å ha konfrontert flere bilister som prøver å ta snarveien gjennom campingplassen, foreslår han overfor campingplass-ledelsen at man bør sette opp en bom ved inngangen.

– Det er et alternativ, men det er lettere sagt enn gjort. Da trenger man i så fall bemanning, sier Lasse Randsby, som styrer campingen mens daglig leder Hans Jørgen Tuft er i utlandet på ferie.

Arnesen er i hvert fall klar i sin tale overfor bilistene som durer forbi campingvognen hans.

– Hva i all verden er det som gjør at folk absolutt må kjøre gjennom her? Er det for å spare noen kroner i bensin? Eller er det tid som skal spares? Dette går ikke, sier han.

Campingvogn blokkerer innkjørselen til Bergen Camping Park. FOTO: JOACHIM STORVIK / TV 2
Campingvogn blokkerer innkjørselen til Bergen Camping Park. FOTO: JOACHIM STORVIK / TV 2