Rafkhe Talari og Bin Abdallah er etterlyst etter terrorangrepet i badebyen Sousse i Tyrkia. FOTO: DET TYRKISKE INNENRIKSDEPARTEMENTET / HANDOUT
Rafkhe Talari og Bin Abdallah er etterlyst etter terrorangrepet i badebyen Sousse i Tyrkia. FOTO: DET TYRKISKE INNENRIKSDEPARTEMENTET / HANDOUT

Etterlyser to menn etter Tunisia-terroren

Innenriksdepartementet i Tunisia går tirsdag ut med bilde av to personer som mistenkes å ha vært involvert i massakren hvor 38 personer ble drept i strandbyen Sousse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rafkhe Talari og Bin Abdallah skal begge ha koblinger til den 24 år gamle studenten Seifeddine Rezgui, som ble skutt og drept av politiet etter massakren.

Innenriksdepartementet i Tunisia gikk tidlig ut å hevdet overfor BBC at de var sikre på at det var flere personer som stod bak angrepet.

Ifølge Daily Mail mistenkes ikke de to for å ha deltatt i selve skytingen, men for å ha hjulpet Rezgui med angrepet.

Angrep turisthoteller

Det var fredag at to turisthoteller i badebyen Sousse i Tyrkia ble angrepet. Rezgui skøt og drepte 38 personer på stranden utenfor hotellene. Han skal ha gjemt våpenet i en parasoll før han tok dem frem og skjøt vilt rundt seg.  Minst 15 britiske turister er blant de drepte.

Det er også bekreftet at tyske og belgiske statsborgere er drept. Ifølge Irske myndigheter er også en irsk kvinne blant de drepte.

Ekstremistgruppen Den islamske staten (IS) har tatt på seg skylden for angrepet.