GRÅT PÅ TV: Avril Lavigne tok til tårene da hun fortalte om sykdommen Lyme Borreliose etter et flåttbitt i fjor. Foto: Skjermdump/ABC GMA.
GRÅT PÅ TV: Avril Lavigne tok til tårene da hun fortalte om sykdommen Lyme Borreliose etter et flåttbitt i fjor. Foto: Skjermdump/ABC GMA.

Gråtende Avril Lavigne forteller om den alvorlige sykdommen

Popstjernen (30) lider av den flåttbårne sykdommen Lyme Borreliose.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et nytt intervju med Good Morning America, forteller Avril Lavigne om sykdommen som har forandret livet hennes. Gråtkvalt forteller hun om den harde kampen hun har kjempet for å finne riktig diagnose.

Trodde hun skulle dø

Lavigne var sengeliggende i fem måneder, og forteller at hun trodde hun var døden nær da hun verken klarte å spise, prate eller røre seg.

– Jeg var i Los Angeles og oppsøkte alle de beste legene, men de var så dumme. De tastet på datamaskinen sin og sa ting som: «Du lider av kronisk utmattelsessyndrom», sier Lavigne i intervjuet med frokost-TV-showet.

Gråtende forteller 30-åringen om frustrasjonen hun følte da folk spurte henne hvorfor hun ikke bare kom seg opp og spilte piano. De trodde hun var deprimert.

Ble syk på ferie

De første symptomene kom i oktober i fjor. Lavigne var i Las Vegas for å feire 30-årsdagen sin da hun skjønte at noe var galt.

– Jeg klarte såvidt å få i meg mat, og da vi dro til bassenget måtte jeg gå inn for å legge meg i sengen. Vennene mine spurte hva som var galt, men jeg visste ikke, sier hun i et intervju med People Magazine.

Etter flere måneder i sengen fikk hun endelig en diagnose. 

– Jeg ante ikke at et insektbitt kunne forårsake noe sånt, forteller Avril som tror hun ble bitt av en flått i fjor vår.

Får støtte fra rockekjæresten

I intervjuet med Good Morning America, forteller Avril Lavigne at fansen har holdt henne oppe. Hun lå i sykesengen og leste hilsener fra fans mens hun gråt.

«Complicated»-stjernen er fremdeles syk, men på bedringens vei. Hun tar antibiotika og hviler så mye hun kan for å komme seg og forhåpentligvis bli helt frisk igjen.

Avril Lavigne er gift med Nickleback-vokalist Chad Kroeger (40), som har støttet henne gjennom sykdommen.