DRAPSTRUSLER: Petr Cech poserer med drakten som bevis på at han er Arsenal-keeper. I etterkant har keeperen mottatt drapstrusler. FOTO: ARSENAL / ARSENAL.COM
DRAPSTRUSLER: Petr Cech poserer med drakten som bevis på at han er Arsenal-keeper. I etterkant har keeperen mottatt drapstrusler. FOTO: ARSENAL / ARSENAL.COM

Cech mottok drapstrusler etter Arsenal-overgang

Flere brukere på Twitter har truet Cech etter at keeperen gikk til Chelseas rival.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag ble det endelig bekreftet. Petr Cech er Arsenals nye keeper og signerte for en av Chelseas rivaler. Etter overgangen ble bekreftet ble det lagt ut et brev til Chelsea-fansen fra keeperen.

– Jeg trodde denne dagen aldri ville komme, men nå er det på tide å si farvel til Chelsea Football Club. Klubben der jeg har levd hvert eneste minutt siden jeg kom hit i 2004, klubben hvor jeg trodde at jeg skulle legge bort hanskene og støvlene da jeg en dag avsluttet karrieren. Men livet blir ikke alltid slik som du tenker det skal bli, skrev Cech.

Se intervju med Cech til høyre i saken!

Mottok drapstrusler

I brevet avslørte også keeperen at det trolig er Chelsea-eier Roman Abramovitsj som har sanksjonert overgangen. Men det ser ikke ut til at alle unner tsjekkeren overgangen til Arsenal.

Etter overgangen ble bekreftet har Cech mottatt drapstrusler på Twitter. Det skriver The Mirror. En bruker, som har fått fjernet kontoen sin i etterkant, skriver følgende ifølge avisen:

– Si farvel til din familien én siste gang før de sovner. Du vil ikke se dem imorgen din idiot.

Siktet til hodeskaden

Flere har kalt keeperen for judas, forræder og ryggdolker. En annen bruker som var misfornøyd med tsjekkerens signatur siktet til hodeskaden keeperen pådro seg i 2006.

– F*** you, Petr Cech, din ryggdolker. Jeg kan ikke tro du gikk til Arsenal. Ønsker virkelig at Stephen Hunt gjorde slutt på livet ditt.

Det var under bortekampen mot Reading at Stephen Hunts kne kolliderte med Cechs hode. Den alvorlige skaden sørget for at Cech har brukt hjelm siden den gang for å beskytte hodet. En annen bruker kommenterte også hodeskaden.

– Jeg håper vi signerer Arda Turan nå, så han kan pådra Cech en ny hodeskade.

Den første kampen til keeperen kan bli møte mellom Arsenal og Chelsea i Community Shield 2. august. Overgangssummen ligger trolig på rundt elleve millioner pund, noe som er 136 millioner kroner etter dagens kurs. Tsjekkeren vil trolig tjene rundt 1,2 millioner kroner i uken.