MOR OG DATTER: Kate Hudson og Goldie Hawn på moteshow i januar i år. Foto: Scanpix.
MOR OG DATTER: Kate Hudson og Goldie Hawn på moteshow i januar i år. Foto: Scanpix.

Kate Hudsons far knust: «Barna mine er døde for meg»

Goldie Hawns barn, Oliver og Kate Hudson, føler seg sviktet av sin egen far.

Det ble en traumatisk farsdag for Goldie Hawns (69) eksmann Bill Hudson (65). Mens amerikanske kjendiser postet rørende bilder i sosiale medier av seg selv med sine fedre, tok Oliver Hudson (38) og hans verdenskjente søster, Kate Hudson (36) et oppgjør med sin egen far.

Hang ut faren

På sin private Instagramprofil, postet Oliver Hudson et over 30 år gammelt bilde av seg selv sammen med sin biologiske far og sin søster Kate. Under bildet skrev han «Happy abandonment day», eller «God oppgivelsesdag», som et stikk til sin fraværende far.

Happy abandonment day... @katehudson

Et bilde publisert av Oliver Hudson (@theoliverhudson)

Også filmstjernen Kate Hudson postet et bilde i sosiale medier samme dag. Hun unngikk å nevne Bill Hudson, men gjorde det klinkende klart hvem som har vært hennes omsorgsperson i livet.

«Pa, helt enkelt.... Tusen takk! God farsdag, jeg elsker deg til månen og tilbake.», skriver Hudson under bildet av seg selv med sin stefar Kurt Russell.

Pa, just simply..... Thank you 🙏 Happy Fathers Day I love you to the moon and back. ✨ #HappyFathersDay

Et bilde publisert av Kate Hudson (@katehudson)

Stefaren betyr alt

SKUFFET FAR: Bill Hudsons førstefødte er død for han. Foto: Stella Pictures.
SKUFFET FAR: Bill Hudsons førstefødte er død for han. Foto: Stella Pictures.
SØSKEN: Oliver og Kate Hudson føler seg sviktet av sin egen far. Foto: Stella Pictures.
SØSKEN: Oliver og Kate Hudson føler seg sviktet av sin egen far. Foto: Stella Pictures.

Russell og moren, Goldie Hawn har vært kjærester siden 1983. Det er tydelig at både Oliver og Kate ser på Kurt som sin far, noe som sårer deres biologiske pappa, Bill, dypt.

Etter bildene ble postet, kokte Internett og telefonen ringte konstant hjemme hos Bill. Han gikk snart fra såret til sint.

– Jeg har fått fem barn, men ser nå på meg selv som en trebarnsfar. Oliver og Kate er som døde for meg, sier Bill Hudson i et intervju med Daily Mail.

– Jeg vil be dem om å fjerne Hudson som etternavn. De er ikke lenger en del av mitt liv. Olivers Instagrampost var et ondsinnet, ondskapsfullt og overlagt angrep.

– Goldie manipulerte barna

Bill Hudson mener Goldie Hawn har «forgiftet» barna, og at hun har manipulert de to til å droppe kontakten med han.

– Dette familiedramaet er mer opprivende enn en Hollywoodfilm, sier Bill som har fjernet alle familiebildene av sine to førstefødte fra hjemmet sitt. Den en gang så lykkelige familien er nå i full splid.

– Hvis de ville ha meg ut av livene deres, har de lyktes med å nå målet sitt. Jeg vil aldri se noen av de eldste barna mine igjen. Det er over, sier han.