Sandefjord  20150525.
Eliteserien fotball 2015: Sandefjord - Vålerenga (0-3). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Vålerenga på Komplett Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix FOTO: TEIGEN, TROND REIDAR /
Sandefjord 20150525. Eliteserien fotball 2015: Sandefjord - Vålerenga (0-3). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal i eliteseriekampen mellom Sandefjord og Vålerenga på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix FOTO: TEIGEN, TROND REIDAR /

Rekdals mandagstips ser til Sverige

Kjetil Rekdal håndplukket to kamper fra lavere divisjoner i Sverige - sjekk analysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nok en gang var Rekdals Oddstips meget nær ved å gå inn. Søndagskupongen besto av Tromsø, Kristiansund og Sandnes Ulf. Tromsø vant 2-0 over FK Haugesund, Sandnes Ulf vant 3-2 over Strømmen, men desverre skuffet Kristiansund hjemme med uavgjort mot Nest-Sotra. Her er mandagskupongen:

JÖNKÖPING - DEGERFORS (SUPERETTAN) H: 1,40 U: 3,90 B: 5,50
Hengekamp. Jönköpings Södra dominerer i Superettan. Seks seire og to uavgjort på de åtte siste er imponerende, og de slo Assyriska 3-2 på bortebane sist. Östersunds SK følger to poeng bak, men har en kamp mer spilt. Viktige tre poeng å innkassere for Jönköpings Södra her, mot et Degerfors som står med to strake seire over Syrianska og AFC United, to lag som ligger veldig nære dem på tabellen. Det er mye optimisme i Jönköping nå. På lørdag hadde de sin sjarmoffensiv "J-Södradagen", med arrangementer og konkurranser i sentrum av byen. Spillerne var på plass. Det bør være bra besøk her, og hjemmelaget er klare favoritter til å vinne igjen.

LANDSKRONA - HÖLLVIKEN (DIVISION 1) H: 1,70 U: 3,30 B: 3,50
Svensk Division 1 Södra. Kun ett poeng skiller disse lagene, Landskrona har 14 poeng, Höllviken 13. Landskrona rykket ned fra Superettan i fjor, klubben var i Allsvenskan i 2005. Viser nå gode takter etter en dårlig sesonginnledning, de er 4-1-1 på de seks siste. Sist slo de bunnlaget Lund 4-0. Men legg merke til at Landskrona er 0-1-4 hjemme og 3-1-1 borte. Det er underlig, men tre av tapene er for topplagene. Møter her nyopprykkede Höllviken, som har tapt tre på rad, sist 2-5 for tabellnabo Husqvarna. Dette omtales som en derbykamp, og mye står på spill. Landskronas underlige hjemmestatistikk uten seier bør ryke her.