«BYTTE KLUBB?»: Edinson Cavani skal være lysten på Premier League. Ángel Di María har fått nok av engelsk fotball. Da kan det være duket for en sensasjonell byttehandel. Foto: AFP Photo/Getty Images. Montasje: TV 2.
«BYTTE KLUBB?»: Edinson Cavani skal være lysten på Premier League. Ángel Di María har fått nok av engelsk fotball. Da kan det være duket for en sensasjonell byttehandel. Foto: AFP Photo/Getty Images. Montasje: TV 2.

Fotballryktene: – Van Gaal vil bytte Di María mot Cavani

Mens Brendan Rodgers skal kvitte seg med seks spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fortsatt hele 41 dager igjen til Premier League-sesongen starter. 

Sommeren er lang for oss Premier League-fanatikere, og sjansen for fritidsproblem er derfor stor.

I mellomtiden er det bare ryktene vi har å oppta oss med, men heldigvis er ingen dag bedre enn søndag på ryktefronten. Da leverer de britiske tabloidene som bare det.

Så også i dag.

Daily Star er en av de som har en interessant historie på gang i morgentimene. Ifølge avisen skal Louis van Gaal være lysten på å kvitte seg med floppen Ángel Di María, men han har også lyst på Edinson Cavani. Resultatet? En direkte byttehandel med PSG. United skal ikke tenne særlig på ideen om å selge argentineren til Barcelona eller Bayern München, klubber de ser på som direkte rivaler, men er ikke like bekymret for å se 27-åringen fra Rosario ende opp i Frankrike. Cavani skal angivelig «ha veldig lyst til Premier League» etter å ha havnet i Zlatan Ibrahimovic' lange skygge i den franske hovedstaden.

Og Daily Star har en rekke historier fra ryktebørsen i dag. James Wilson kan være på vei bort fra Old Trafford, mener de å vite, om Everton får det som de vil. Roberto Martínez har nemlig lyst til å hente 19-åringen på lån neste sesong, men kan få konkurranse fra Darren Fletchers West Bromwich Albion. United har dog til gode å bestemme seg for om de faktisk har lyst til å låne ut den unge spissen.

Avisen mener også å vite at Monaco ikke er spesielt fornøyde med Tottenhams bud på den ettertraktede Yannick Ferreira Carrasco. Spurs skal ha tilbudt fyrstedømmeklubben nesten 100 millioner kroner for belgieren, men Monaco skal ha gitt beskjed til Tottenham-sjefene at de minst må bla opp det dobbelte om de skal få tak i mannen som scoret på Emirates Stadium i sesongen som gikk.

Så var det Liverpool, da. Brendan Rodgers har allerede hentet Roberto Firmino, Danny Ings, James Milner, Joe Gomez og Adam Bogdan - og sannsynligvis snart også Nathaniel Clyne. Da må noen forlate klubben også, skriver rykteglade Daily Star. Like mange må ut, mener de å vite, og Sebastian Coates er førstemann ut. Neste uke signerer han for Sunderland, skrives det. Videre skal også Mario Balotelli, Fabio Borini, Rickie Lambert, José Enrique og Luis Alberto være ferdige i klubben. 

En spiller Rodgers ikke får hentet, er Carlos Bacca. Daily Mail hevder at AC Milan er i ferd med å vinne kampen om Sevilla-spissens signatur. Pris: rundt 250 millioner kroner.

Samme avis skriver også at Manchester United er klubben som ender opp med Morgan Schneiderlin. Arsène Wenger og Arsenal skal angivelig ha trukket seg ut av kampen om franskmannen, og skal i stedet prøve seg på Arturo Vidal. Det baner veien for at Southampton-spilleren ender opp på Old Trafford for i overkant av 300 millioner kroner.

Samme sum skal van Gaal være villig til å bla opp for å sikre seg Hugo Lloris, rapporterer Mirror. Den franske landslagsmålvakten vil bort fra Tottenham for å kunne spille i Mesterligaen, og United kan fort ende opp med sisteskansen. Om det skjer, har Tottenham planen klar. Steve Mandanda, Lloris' reserve på landslaget, skal være mannen Mauricio Pocchetino har sett seg ut. Marseille-målvakten, født i Kongo, står med 19 landskamper for sitt adopterte hjemland. 

Steve McClaren planlegger en gjøre Newcastle til den storklubben den bør være, og har lyst til å hente engelskmenn til klubben for å lykkes med det. Daily Star skriver at Stewart Downing er en av de McClaren har lyst på. Slaven Bilic er ikke spesielt begeistret for kantspilleren og skal være klar til å kvitte seg med 30-åringen, og Newcastle håper nå å få tak i Downing foran nesen på erkerival Sunderland. Andy Carroll, den fortapte sønn, er også på den tidligere landslagssjefens ønskeliste.

Avslutningsvis må vi tilbake igjen til Liverpool. En syvende spiller kan nemlig være på vei inn portene på Anfield denne sommeren. Ifølge Sky Sports, som viser til Sunday People, har Rodgers lyst på Asier Illarramendi, baskeren som har vært en skuffelse av dimensjoner i Real Madrid etter overgangen fra Real Sociedad. Liverpools første bud lød på 120 millioner kroner, men den spanske hovedstadsklubben hadde lyst på mer penger enn det. 180 millioner skal Liverpool så ha økt budet sitt til, og Rodgers og co. venter nå på svar fra Martin Ødegaards arbeidsgiver.