Louis van Gaal fortsetter sin desperate jakt på Sergio Ramos. FOTO: JOE GIDDENS / Scanpix
Louis van Gaal fortsetter sin desperate jakt på Sergio Ramos. FOTO: JOE GIDDENS / Scanpix

Fotballrykter: – Manchester United byr en halv milliard for Ramos

Arsène Wenger har derimot funnet en mindre kostbar løsning på stopperproblemet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United opptar en stor del av britiske ryktespalter for tiden, og mest av alt handler det nå om Sergio Ramos. Etter å ha møtt veggen med sitt første bud på Real Madrid-spilleren, skal Louis van Gaal nå ha økt budet.

Spanske AS melder, ifølge Telegraph, at Louis van Gaal nå går «all in» i sin jakt på Real Madrids stopper. Det nye budet skal være på 525 millioner kroner! Den spanske avisen skriver imidlertid at Real Madrid vil ha over 600 millioner kroner for å slippe Ramos til United. Ifølge rapportene skal Ramos tidligere i uken markert overfor klubbledelsen at han ønsker en overgang til Manchester United, og det ser nå ut til at partene kan nærme seg en løsning.

Nøkkelen til en løsning kan ligge i at David de Gea går motsatt vei. Manchester Evening News hevder likevel at det kun blir aktuelt dersom Real Madrid setter ny verdensrekord for dyreste keeperkjøp. Rekorden er det Juventus som innehar, etter at de betalte 400 millioner kroner for Gianluigi Buffon.

Arsène Wenger og Arsenal har derimot pekt ut en mindre kostbar løsning på stopperproblemet. Wenger vurderer å legge 160 millioner kroner på bordet for Argentinas landslagsstopper Ezequiel Garay, som tilhører Zenit St. Petersburg. Byrival Tottenham jakter i motsatt ende og planlegger å tilby Everton 90 millioner kroner for Kevin Mirallas, som bare har ett år igjen av sin kontrakt med Merseyside-klubben. Ifølge Liverpool Echo kan erstatteren hete Adnan Januzaj. Tottenham skal samtidig også, ifølge tyrkisk Eurosport, være nær ved å hente ukrainske Yevhen Konoplyanka gratis.

Manchester City er også aktive, men på et litt mindre ekstremt prisnivå enn sine byrivaler. På grunn av en klausul i Fabian Delphs kontrakt, kan City knabbe Aston Villa-spilleren for 125 millioner kroner. Dette vurderes nå sterkt, skriver Mirror. Aston Villa kan komme til å bruke pengene på Stoke-keeper Asmir Begovic, selv om første bud ble avslått. 

Liverpool er bare formaliteter unna å hente inn Nathaniel Clyne, men likevel er de interessert i enda en høyreback. La Gazzetta dello Sport skriver at Rodgers ønsker å hente Empoli-spiller Davide Zappacosta, som har hatt en fin sesong for Empoli. West Ham har sikret seg driblefanten Dimitri Payet og er på jakt etter mer gull i Frankrike. Neste navn på listen er Monaco-stopper Aymen Abdennour, skriver Metro.

Til slutt tar vi med at Real Madrid, ifølge AS, ønsker å låne ut Martin Ødegaard kommende sesong. Ifølge den spanske avisen ønsker ikke Martin Ødegaard lenger å spille for Real Madrid Castilla, men i stedet å få nyttig A-lagserfaring. Villarreal, Malaga og Betis skal være de mest aktuelle klubbene, noe som passer Real Madrid godt fordi de kan holde nordmannens utvikling under tett oppsyn.