OSLO  20150509.
Eliteserien fotball 2015: Vålerenga - Stabæk (0-2) Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Stabæk på Ullevaal stadion.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix FOTO: ROALD, BERIT /
OSLO 20150509. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga - Stabæk (0-2) Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Stabæk på Ullevaal stadion. Foto: Berit Roald / NTB scanpix FOTO: ROALD, BERIT /

Rekdals oddstips: Spenning i norsk fotball

Dramatikk i de nedre divisjoner til fire ganger innsatsen - les analysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredagskupongen var nær ved å gå inn. Volda slo Eid og Åkra slo Vaulen, men den siste kampen endte dessverre uavgjort mellom Österlen og Hässleholm. Men Rekdal gir ikke opp de lavere divisjoner:

TROSVIK - OPPSAL IF (3. DIVISJON) H: 3,30 U: 5,00 B: 1,45
3. divisjon, avdeling 1. Oppsal topper avdelingen med 31 poeng og 48-15 i målforskjell. De har ikke tapt siden 0-1 for Østsiden 2. mai, det betyr 7-1-0 på de siste åtte kampene. Laget fra Oslo Øst slo andrelaget til Skeid 6-1 sist, her blir det ny tur til Fredrikstad for å møte Trosvik. De er ikke noe dårlig lag, ligger på fjerdeplass i avdelingen men allikevel hele 12 poeng bak Oppsal. De slo bunnlaget Nesodden 2-0 sist, spilte 3-3 mot andrelaget til Fredrikstad runden før. “Tiffarna” har ikke tapt på fire kamper, men det er en grunn til at Oppsal topper. De ser ut til å være i en klasse for seg.

NORDSTRAND - GREI (3. DIVISJON) H: 1,85 U: 4,45 B: 2,35
Oppgjør midt på tabellen i 3. divisjon, avdeling 3. Nordstrand ligger på sjetteplass med 17 poeng, Grei følger med åttende plass og 16 poeng. Grei er nyopprykkede, og er nok meget fornøyd med å ha skapt en luke til bunnlagene. Nordstrand spilte uavgjort mot Frigg før de tapte med ett mål for serieleder Korsvoll og Røa på de tre siste kampene - alle tre lagene ligger over dem på tabellen. Møter her et Grei-lag som slo bunnlaget Skårer BK sist, og spilte 0-0 mot Jevnaker før det. Grei har ikke tapt på de fire siste bortekampene, men det var mot motstandere fra nedre halvdel, blant annet svake Hasle-Løren. Rekdal tror Nordstrand tar tre poeng.

VIDAR - FANA (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,50 U: 4,25 B: 3,65
2. divisjon, avdeling 3. Begge lag har 16 poeng, som gir henholdsvis fjerde og femteplass på tabellen. Vidar foran på målforskjell (+9 mot 0). Vidar med opprykksambisjoner, da må de få opp dampen - de har syv poeng opp til serieleder Ullensaker/Kisa. Er nok litt skuffet over sesongen så langt, men de har fått inn forsterkninger og satser på å kjempe om opprykk utover høsten. Vidar har ikke tapt på de seks siste kampene, men tre av de har endt uavgjort. Fana er nok ganske fornøyd med å ligge såpass høyt oppe, og de slo Arendal 1-0 hjemme sist med et meget ungt lag på banen. Fana spilte uavgjort mot andrelaget til Odd og Donn på to strake bortekamper før dette, men det er motstand fra nedre halvdel. Vidar bør klare å slå Fana dersom de har tenkt å rykke opp.