OVERFALL: Courtney Love ble overfalt i en Über-taxi i Paris. Sidevinduet på bilen ble sparket inn av demonstranter.  FOTO: STELLA PICTURES /INSTAGRAM / MONTASJE /TV 2
OVERFALL: Courtney Love ble overfalt i en Über-taxi i Paris. Sidevinduet på bilen ble sparket inn av demonstranter.  FOTO: STELLA PICTURES /INSTAGRAM / MONTASJE /TV 2

Courtney Love overfalt og truet på livet av demonstranter i Paris

Skuespilleren ble angrepet av demonstranter i Uber taxien hun var passasjer i.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Courtney Love (51) fryktet for livet i formiddag, da Uber drosjen hun var passasjer i ble overfalt og ramponert av demonstranter i Paris, skriver TMZ.

Courtney Love gikk ut på Twitter og advarte Kanye West, som også befinner seg i Paris. Hun anbefalte han å bli værende på flyplassen.

– De overfalt bilen vår og holdt sjåføren min som gissel. De slo bilen med metall balltre. Dette er Frankrike, det er tryggere i Bagdad, skriver Courtney på Twitter.

Rasende demonstranter

Franske drosjesjåfører sperrer veiene til flyplassene i Paris og tenner på bildekk mot Uber.

Protestene ble så voldsomme at opprørspoliti måtte ta i bruk tåregass for å få kontroll på situasjonen.

Fryktet for livet

Courtney Love fryktet for livet da hun satt inne i Uber-drosjen som ble overfalt av illsinte demonstranter. Hun hadde akkurat ankommet Paris og kjørte inn til byen i en Uber-drosje.

Hun var så redd at hun betalte to gutter, for å snike henne ut og komme seg vekk fra demontrantene. De jaget henne videre da de oppdaget henne på motorsykkelen, og kastet stein.

Uber

Uber ble etablert i Norge i fjor høst, og ble grunnlagt i San Francisco i 2009. Uber finnes i over 300 byer verden over.

Den amerikanske taxi-utfordreren Uber er tjenesten der man booker skyss på mobilen. For å bruke Uber må du laste ned Uber-appen for enten iOS eller Android og registerere deg med navn og et kredittkort, og så snart dette er på plass på telefonen din kan du be om å få en bil til din posisjon.