SELGES HUSET: David de Gea selger huset sitt i Manchester. Foto: Montasje/Scanpix
SELGES HUSET: David de Gea selger huset sitt i Manchester. Foto: Montasje/Scanpix

De Gea selger luksusvillaen i Manchester

David de Gea har lagt ut sin gigantiske luksusbolig i Manchester for salg. Prislapp: 33,8 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

David de Gea storspilte for Manchester United forrige sesong, og blir av mange regnet som en av verdens beste keepere for øyeblikket.

ANNONSEN: Her er annonsen for salget av Manchester-keeperens hus.
ANNONSEN: Her er annonsen for salget av Manchester-keeperens hus.

De siste ukene har det imidlertid blitt heftig spekulert i at stjernekeeperen kan bli solgt til Real Madrid i sommer.

Real Madrid har gjort det klart at klubben ønsker seg De Gea som erstatter for 34 år gamle Iker Casillas. Men så langt har Manchester United ikke vært villige til å selge.

Prislapp: 33,8 millioner kroner
Spekulasjonene om en mulig Real Madrid-overgang vil trolig ikke stoppe etter at David de Gea torsdag la ut sin luksusbolig i Manchester ut for salg.

Den gigantiske villaen, som blant annet inneholder seks store soverom, har fått en prislapp på massive 33,8 millioner kroner, melder The Telegraph.

Foreløpig har verken De Gea eller Manchester United kommentert keeperens hussalg, og det uklart hvorfor spanjolen selger praktvillaen.

Lloris inn?
Dersom De Gea flytter til Madrid i løpet av sommeren, spekuleres det i at Manchester United vil forsøke å hente Tottenhams stjernekeeper Hugo Lloris som nytt førstevalg mellom stengene.

Manchester United skal også ha vist interesse for Ajax-keeper Jasper Cillessen, som skal være tilgjengelig for en overgangssum på 180 millioner kroner.