Sergio Ramos skal ha fortalt Real Madrid at han ønsker en overgang til Manchester United. AP Photo/Oscar del Pozo
Sergio Ramos skal ha fortalt Real Madrid at han ønsker en overgang til Manchester United. AP Photo/Oscar del Pozo

Fotballrykter: – Van Gaal nærmer seg Ramos og Liverpools drømmespiss

Det ligger an til å bli en real duell mellom Manchester United og Liverpool. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det gjenstår kun seks dager til overgangsvinduet åpner, uten at det nødvendigvis har så veldig mye å si. Klubbene er nemlig godt i gang med å forsterke lagene allerede, noe Liverpool viste til gangs i går da Roberto Firmino ble signert for nærmere 350 millioner kroner. Og de ser ikke ut til å stoppe der.

Ifølge Mirror og Telegraph har Brendan Rodgers pekt ut sitt neste overgangsmål: Carlos Bacca, som hamret inn 29 mål på 54 kamper for Sevilla denne sesongen. Liverpool-direktør Ian Ayre dro til Chile denne uken for å sikre seg Firmino, men Bacca skal angivelig også ha vært et mål ved turen. Colombianeren har en utkjøpsklausul på rundt 250 millioner kroner, og det skal Brendan Rodgers være villig til å betale for en av Europas heteste spisser. 

Det er bare ett problem. Manchester United. Radamel Falcao er ferdig i klubben, mens mye tilsier at også Robin van Persie finner seg en ny arbeidsgiver i løpet av sommeren. Dermed er det plass i Louis van Gaals angrep. Hovedmålene skal ifølge Telegraph være Harry Kane eller Karim Benzema, men ettersom begge virker relativt usannsynlige skal interessen for Carlos Bacca være stor. Det ligger dermed an til å kunne bli en voldsom duell mellom på overgangsmarkedet mellom de to erkerivalene.

Samtidig blir det stadig hetere rundt Sergio Ramos, som ifølge The Guardian ønsker seg en overgang til Manchester United. Avisen skriver at Ramos hadde møte med ledelsen i Real Madrid onsdag for å markere sitt ønske om å forlate klubben. Det ligger imidlertid an til å kunne bli en seig overgangsaffære da Real Madrid i utgangspunktet vil sette prisen høyt – svært høyt – for å fekte bort Louis van Gaal. At Real Madrid skal være villige til å prate sies likevel å være en ny og positiv vending for Manchester United. I mellomtiden skal Real Madrid, ifølge Mirror, ha utpekt Arsenals Laurent Koscielny som en mulig erstatter.

Arsenal, Manchester United og Tottenham påstås alle - ifølge Daily Mail - å stå klare til budkrig når Morgan Schneiderlin omsider får forlate Southampton. Franskmannen skal nemlig ha kommet til enighet med sin arbeidsgiver om å avslutte forholdet, dersom et godt bud skulle tikke inn på faxen. Ifølge Daily Mirror er han heller ikke den eneste som kan forlate Southampton i løpet av sommeren. Liverpool og Nathaniel Clyne er en kjærlighetshistorie som ser ut til å kunne ende godt, etter at Liverpool ifølge Daily Mirror har hevet budet opp mot 150 millioner kroner.