KJÆRESTER: Hugh Hefner sammen med Holly Madison (t.v) og Kendra Wilkinson (t.h.) på et pressemøte i 2005. Foto: AP Photo/Phelan M. Ebenhack
KJÆRESTER: Hugh Hefner sammen med Holly Madison (t.v) og Kendra Wilkinson (t.h.) på et pressemøte i 2005. Foto: AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Hugh Hefners ekskjærester i bitter feide

Kendra Wilkinson (30) slår kraftig tilbake mot beskyldningene fra Holly Maddison (35).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Playboy-mogulen Hugh Hefner (89) hadde i en periode syv kjærester samtidig. Blant dem var Kendra Wilkinson og Holly Madison.

Sistnevnte slapp nylig boken «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny», hvor hun beskriver livet hennes i Playboy-villaen som lite hyggelig.

Madison skriver blant annet at hun ikke fikk lov til å:

  • forlate huset etter kl. 21 om kvelden
  • snakke med mannlig ansatte
  • ta seg arbeid utenfor Playboy
  • besøke psykolog

Slår tilbake

Nå slår hennes tidligere med-kjæreste, Kendra Wilkinson, tilbake mot Madison sine beskyldninger. 

– Holly hadde hele tiden et bakenforliggende motiv, og det var ønsket om å gifte seg med Hefner, få hans barn, og selvsagt pengene hans, sier Wilkinson til People Magazine

Madison selv var åpen om sitt ønske om å gifte seg med Hefner i reality-programmet «The Girls Next Door», som ble sendt fra 2005 til 2010. Hefner svarte at han håpet å tilbringe resten av livet med henne, men at han hadde dårlige erfaringer med eksteskap, og ikke ville gifte seg igjen, skriver CNN.

I enda et ledd i feiden har Madison beskyldt Wilkinson sin ektemann for å egentlig være interessert i en annen Playmate-jente, skriver nyhetskanalen.

– Hun omskriver historien

Hugh Hefner har svarte på bok-beskyldningene fra ekskjæreste Madison slik:

– Gjennom livet har jeg hatt mange forhold med fantastiske damer. De fleste har gått videre og levd produktive og gledesfylte liv, og vi er fremdeles venner. Dessverre er det også de som prøver å omskrive historien i et forsøk på å beholde rampelyset, sier Hefner til kjendisbladet US Weekly. 

Holly Madison forlot Hugh Hefner og Playboy i 2009. Hun har senere giftet seg og fått en datter.