Cæsar-Kimberly Larsen (35):
– Jeg røykte heroin som 14-åring

Hun spilte rollen som stum tjenestepike i Hotel Cæsar. Nå snakker Kimberly Larsen åpent om sin ukjente fortid som narkoman – et liv som fort kunne endt i tragedie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er nok av dramatikk og spenning i dramaserien Hotel Cæsar, men noen ganger overgår virkeligheten fiksjon.

Snakket om sin tøffe fortid

Dette gjelder i høyeste grad for den tidligere Hotel Cæsar-skuespilleren Kimberly Larsen som i flere år spilte rollen i som tause Tove Jensen i serien. Onsdag snakket hun ut om sin ukjente fortid som narkoman da hun var var gjest i God morgen Norge på TV 2.

TAUS: Kimberly Larsen i rollen som stumme Tove Jensen i Hotel Cæsar i 1999. Her sammen med skuespiller Stian Barsnes-Simonsen. Foto: TV 2
TAUS: Kimberly Larsen i rollen som stumme Tove Jensen i Hotel Cæsar i 1999. Her sammen med skuespiller Stian Barsnes-Simonsen. Foto: TV 2

Ville rømme fra alt

For Kimberly Larsen begynte problemene allerede i skolealder.

– Jeg husker at jeg begynte å ha det vanskelig og ønsket å rømme fra mitt eget liv da jeg var 12 år. Kanskje det også begynte før, men det var da jeg begynte å eksperimentere med hasj...og jeg søkte den villeste veien ut av livet, forteller Larsen åpent til TV 2.

Tøff fortid

Kimberly husker tilbake på sin barndom som svært tøff.

– Jeg hadde det veldig vanskelig og opplevde en del grusomme ting som man ikke skal oppleve som barn, og jeg hadde som barn ikke de verktøyene man trenger for å kanskje håndtere det på en sunn måte.

Bråkte og sloss

Som 14-åring ble Kimberly Larsen kastet ut av skolen på grunn av vedvarende bråk.

ÅPEN: Kimberly Larsen blir intervjuet av Vår Staude i God morgen Norge. Foto: TV 2
ÅPEN: Kimberly Larsen blir intervjuet av Vår Staude i God morgen Norge. Foto: TV 2

– Jeg hadde jobbet lenge og systematisk for å få det til – jeg ønsket bare å rømme. Jeg oppsøkte feil miljøer og feil ting...narkotika...mye narkotika og jeg sloss mye. Det er ting som sitter i meg med mye skam og jeg har i flere år forsøkt å finne en jente som jeg vet jeg slo på skolen, men som ikke hadde gjort med noen ting – og alt for å få ut smerte jeg hadde inne i meg, forteller Larsen i intervjuet.

Røykte heroin

I løpet av tenårene ble livet Kimberly levde bare tøffere og tøffere og hun forteller at hun etterhvert begynte å bruke harde narkotiske stoffer

– Jeg gikk så langt som å røyke heroin, avslører hun i God morgen Norge.

Vendepunktet

Men så kom Larsen til et stort veikryss i livet. Hun ble gravid – som 17-åring. Selv om hun på den tiden bodde på et ungdomshjem bestemte hun seg for å bli nykter, og for å beholde barnet. 

MOR OG SØNN: Kimberly Larsen med sin sønn Patrick (17). Foto: TV 2
MOR OG SØNN: Kimberly Larsen med sin sønn Patrick (17). Foto: TV 2

Fant lykken

Sønnen Patrick er i dag 17 år – like gammel som Kimberly var da hun fødte ham.

Da sønnen var bare ett år landet Larsen rollen som stuepiken Tove Jensen i Hotel Cæsar.

Etter kun ett år sluttet hun og begynte å jobbe i TV-bransjen. Først som programleder og etterhvert som produsent.

Forlovet

I dag er Larsen en prisbelønnet gründer som eier flere selskaper. Hun giftet seg i fjor med komponisten Josefin Winther som hun også er manager for.

Tiden i Hotel Cæsar er over – det er også det harde livet som holdt på ende i tragedie.