Tromsø  20150512.
Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter  kampen  Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Tromsø 20150512. Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter kampen Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Spesialspill på cupen

Ett handicapspill og to Over/Under til 4,2 i odds. Sjekk analysen nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MOLDE - KVIK HALDEN (NM) OVER 1,5 MÅL TIL PAUSE: 1,70
4. runde i cupen. Molde spilte mot Vålerenga på lørdag, og skapte en del store sjanser men brant alle. Med litt flyt ville Ola Kamara scoret et par selv. Har en kommende storkamp mot erkerival Rosenborg å tenke på, meget viktig for Molde som antagelig må vinne for å berge håp om å vinne Tippeligaen. Først er det cupen, og også en god mulighet for Molde til å ta et trofé - de er tross alt tittelforsvarere. Kvik Halden har slått ut Oppsal, Fredrikstad og Strømsgodset - alle på straffer. Vil nok prøve å parkere bussen i Molde også, men tapte 0-2 for Moss forrige serierunde. Her plasserer Rekdal spill på at det scores minst to mål i første omgang - uansett hvilket lag som scorer.

RBK - TROMSDALEN (NM) OVER 1,5 MÅL TIL PAUSE: 1,65
Rosenborg har et meget tett kampprogram nå. Vant 2-0 i Sarpsborg søndag, møter Molde til storkamp i Tippeligaen allerede lørdag. Allikevel, Rosenborg scorer mye mål. 39 på 13 seriekamper i tillegg til 7 mot Levanger, 6 mot Fløya og 3 mot Vuku i ufyselig vær i tidligere cuprunder. Mot Levanger ledet de 4-0 allerede til pause. Tromsdalen er også glade i score mål, puttet seks på Bodø/Glimt forrige cuprunde. Har scoret 14 mål på 9 serierunder i 2. divisjon, noe som ikke er fryktelig mye. Men Rosenborg bør score en del. Rekdal tror det scores minst to mål i kampen - til pause.

ODD - ÅSANE (0-1) (NM) H: 1,50 U: 4,15 B: 3,65
Åsane gitt ledelsen 1-0 fra start. Odd fortsetter å skuffe i Tippeligaen. 3-1 ledelse over Start endte med 3-3 ved fulltid sist. Det positive er at kampen om medaljer bak serielederen fortsatt er helt åpen. I tillegg kan det jo bli cupsuksess. Har fått en fordelaktig trekning mot et Åsane som spilte 1-1 mot uavgjortspesialisten Jerv sist. Åsane har begynt å slite i OBOS-ligaen, og laget ligger nå bare ett poeng over nedrykksstreken, der ekspertene tippet de ville være på forhånd. Odd får tøft kampprogram fremover, reiser til Moldova for å møte Sheriff om en uke. Før det møter de LSK på Åråsen. Åsane spiller en sekspoengskamp mot Hønefoss hjemme på søndag, og har også noe å tenke på der. Odd er klare favoritter, og Rekdal tipper de vinner med minst to mål.