Her blir Bertine Zetlitz overrasket på direkten

Bertine Zetlitz (40) fikk seg en god latter da hun fikk en videohilsen fra barndomsidolet sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bertine Zetlitz (40) har hatt stor sukess som musiker, og vi kan takke henne for hits som blant annet «Twisted little star», «Fake your beauty» og «Girl like you».

Zetlitz startet karrieren som programleder i barneprogrammet «Midt i smørøyet» som trettenåring.

Drømte om å være en stjerne

På God sommer Norge innrømmer sangerinnen at hun som barn pleide å bruke all tiden sin på å se musikkvideo-programmer på TV og drømme om å selv være med i dem. 

– Drømmen var med å være med i et program selv, og jeg husker at jeg pleide å tenke «hvordan kommer jeg meg fra mitt teppe til inn i det programmet på TVen?», forteller hun.

Husker fortsatt barndomshelten

I dag har hun gjort stor internasjonal suksess, men hun husker fortsatt hvordan det var da hun var liten og fremtiden var usikker. Et av hennes største idoler på den tiden var den britiske DJen Pat Sharp, og Bertine har i ettertid takket ham for mye av inspirasjonen.

– Jeg så på slike TV-programmer hele tiden, og det var Pat Sharp som lærte meg engelsk, sier hun. 

Fikk seg en god latter

Sangerinnen fikk seg derfor litt av et sjokk da hun tirsdag gjestet God sommer Norge, og fikk en helt spesiell overraskelseshilsen fra Pat Sharp selv. 

– Hei Bertine, jeg kan ikke tro at jeg har spilt en så stor rolle i din karriere, sier Sharp.

I videohilsenen takker Sharp henne for at han har vært en inspirasjon for henne, og røper at det nå er omvendt – og at det er han som er fan av henne. 

– Jeg er ofte i Norge, og jeg håper jeg får møte deg en dag, sier den britiske DJen til Zetlitz, som tar hele episoden svært lattermildt. 

Se videoen øverst i saken.