KLAR FOR NAPOLI: Pepe Reina signerte for Napoli.  AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN
KLAR FOR NAPOLI: Pepe Reina signerte for Napoli.  AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN

Bayern München-keeper signerte for Napoli

Tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina forlater Bayern München til fordel for italienske Napoli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bayern München bekrefter at andrekeeper Pepe Reina er løst fra kontrakten og går gratis til Napoli.

Reina ble hentet til Bayern München fra Liverpool i fjor sommer. Keeperen signerte en treårskontrakt med Bundesliga-giganten, men fikk bare med seg tre kamper i alle turneringer for klubben forrige sesong.

– Pepe Reina spurte om å bli løst fra kontrakten fordi han ønsket å signere for Napoli, hvor han har muligheten til å spille regelmessig, bekreftet Bayern München-leder Jan-Christian Dreesen overfor klubbens hjemmeside.

– Reina har passet inn både menneskelig og sportslig i Bayern München, og derfor var det problemfritt for oss å tillate ham å forlate klubben. Vi ønsker Pepe og familien alt det beste i fremtiden, heter det i uttalelsen fra Bayern München.

Napoli er svært fornøyd med at 32-åringen har signert for Serie A-klubben.

– Pepe Reina er Napoli-spiller. Spilleren gjennomførte den medisinske testen før han signerte kontrakten med president De Laurentiis i etterkant, opplyser Napoli i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Pepe Reina spilte for Liverpool fra 2005 til 2014, og var også på utlån i Napoli i sesongen 2013–2014. Spanjolen, som startet sin karriere i Barcelona, vant blant annet FA-cupen og Ligacupen i løpet av sitt opphold på Anfield.