PIKENES JENS: Harry Styles er et av de fire medlemmene i det britiske boybandet One Direction. (Foto: AP)
PIKENES JENS: Harry Styles er et av de fire medlemmene i det britiske boybandet One Direction. (Foto: AP)

Harry Styles møtte en gammel fiende i Norge

One Direction-stjernen hadde en klar melding til mannen som stjal kjæresten hans.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det sies at tiden leger alle sår, men det viser seg at dette ikke er tilfellet for hjerteknuseren Harry Styles (21) fra One Direction.

Det britiske bandet er for tiden på  turné, og jenter fra hele Norge hadde reist til hovedstaden da guttene holdt show for over 30.000 ivrige publikummere på Ullevaal Stadion den 19. juni. 

Til tross for at publikumet hovedsakelig bestod av unge hylende jenter, var det likevel én publikummer som fikk litt mer oppmerksomhet enn de andre.

– Jeg har en venn fra barneskolen i publikum i kveld som heter Jack Robinson, han står rett her borte, sa Styles mens han pekte på kameraten sin så kameraene skulle fange ham opp.

Da Robinson fikk ansiktet sitt på storskjerm, begynte Styles å fortelle om en episode med Jack Robinson fra ungdomstiden.

– Jeg skal bare fortelle dere en kort historie før vi går videre til neste sang. Da jeg var fjorten år stjal Jack kjæresten min, sa Styles.

– Så hvis han fortsatt er her på slutten av konserten og dere ser han på vei ut, føl dere frie til å gi han et bittelite spark fra meg, sa en lattermild Harry.

I fare for å fremprovosere aggresjon hos sine trofaste fans, avsluttet Styles det hele med å tydeliggjøre at hele greia var ment som en spøk.

– Neida Jack, jeg elsker deg, kompis, avsluttet skøyeren.