UNDERSØKELSER: Det var høyst sannsynlig i tilknytning til denne låven Lisa Holm ble funnet død.  Foto: Roar Dalmo Moltubak / TV 2
UNDERSØKELSER: Det var høyst sannsynlig i tilknytning til denne låven Lisa Holm ble funnet død.  Foto: Roar Dalmo Moltubak / TV 2

Den siktede kvinnen i Lisa-drapet slippes fri

Kvinnen som er siktet for å ha skjult en alvorlig kriminell handling i Lisa-drapet i Sverige, slippes fri tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag 7. juni forsvant Lisa Holm etter å ha vært på jobb på en kafè i Blomberg i Sverige. Fredagen etter ble tre personer pågrepet. Samme dag ble 17-åringen funnet død. 

To brødre på 30 og 35 år fra Litauen er siktet for drap på 17-åringen, mens den 34 år gammel kvinnen er siktet for å ha skjult en alvorlig kriminell handling. Politiet mener hun kan ha visst om at de to brødrene hadde drept Lisa Holm.

Tirsdag ble den 34 år gamle kvinnen løslatt, men siktelsen mot henne opprettholdes. Det melder politiet i en pressemelding. 

Kvinnen er gift med en av de drapssiktede brødrene. 

De to drapssiktede brødrene forblir varetektsfengslet.

De to drapssiktede brødrene benekter å ha noe med drapet å gjøre. Den ene brorens advokat har gått hardt ut og sagt til Expressen at det ikke finnes noen konkret bevis mot de to.

Politiet opplyser videre i pressemeldingen som ble sendt ut tirsdag om at de fortsetter etterforskningen for fult. De skriver også at de trenger arbeidsro og at de ikke vil være tilgjengelig for kommentarer med det første.