SLUTT: Britney Spears og ekskjæresten Charlie Ebersol på den røde løperen ved Billboard Music Awards i Las Vegas i mai. Foto: AFP / Robyn Beck
SLUTT: Britney Spears og ekskjæresten Charlie Ebersol på den røde løperen ved Billboard Music Awards i Las Vegas i mai. Foto: AFP / Robyn Beck

Britney Spears (33) er singel nok en gang 

Forholdet med tv-produsenten Charlie Ebersol (32) er over.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter åtte måneder som par er det slutt mellom popyndlingen Britney Spears og Charlie Ebersol, skriver det amerikanske kjendisbladet US Weekly.  

Ifølge kjendisnettstedet TMZ var bruddet vennlig, til tross for at Britney har slettet en rekke bilder av sin nå ekskjæreste fra sosiale medier de siste dagene.

Spears og 32 år gamle Ebersol har vært et par siden oktober 2014. De ble sist sett sammen ved Billboard Music Awards i Las Vegas den 17. mai. 

Ebersol, som er produsent for en rekke amerikanske tv-programmer, skal ha signert en kontrakt som hindrer han å snakke om forholdet med Britney offentlig, ifølge TMZ. 

Britney Spears har siden gjennombruddet i 1999 hatt et mye omtalt kjærlighetsliv, og har tidligere vært gift to ganger.

Hennes første ekteskap varte bare i 55 timer. Hun og barndomsvenn Jason Allen Alexander giftet seg i Las Vegas i 2004, men ekteskapet ble raskt annullert.

I september 2004 giftet popstjernen seg med danseren Kevin Federline. De to holdt sammen i rundt to år, før de offisielt skiltes i 2007.

De senere år har hun vært forlovet med sin tidligere agent, Jason Trawick, fra desember i 2011 til januar 2013, før også det forholdet tok slutt.