Sarpsborg  20150410.
Eliteserien fotball 2015: Sarpsborg 08-Vålerenga (1-1). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal før eliteseriekampen mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga på Sarpsborg stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Sarpsborg 20150410. Eliteserien fotball 2015: Sarpsborg 08-Vålerenga (1-1). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal før eliteseriekampen mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga på Sarpsborg stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Ny suksess for Rekdals oddstips

Trippelen gikk inn mandag - sjekk tirsdagstipset nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DANMARK - SERBIA (U21-EM) H: 2,25 U: 3,05 B: 2,65
Siste gruppespillkamp. Danmark imponerte når de slo vertsnasjon Tsjekkia 2-1 i åpningskampen, da snudde de 0-1 til 2-1. Deretter fikk de som forventet juling av Tyskland med 0-3. Men danskene hvilte flere spillere i den kampen. Danmark stiller med en del store profiler, kanskje den største av dem alle er FC Bayerns Pierre-Emile Højbjerg. Han sto over mot Tyskland, og er uthvilt her. Det er ingen tvil at det er god rekruttering i serbisk fotball. De slo ut Spania i play-off for å kvalifisere seg hit, og U20-laget deres vant akkurat VM med finaleseier over Brasil. Men, de tapte 0-4 for vertsnasjon Tsjekkia i kamp 2, en stor skuffelse etter å ha holdt Tyskland til 1-1 i første kamp. Midtbanespiller Darko Branasac er ute med karantene for Serbia, danskene mangler Jonas Knudsen i forsvar, og kanskje også Fredrik Sørensen. Rekdal tror Danmark vinner.

TSJEKKIA - TYSKLAND (U21-EM) H: 4,60 U: 3,65 B: 1,55
Tsjekkia skuffet med 1-2 for Danmark i åpningskampen, men slo brutalt tilbake med 4-0 over Serbia i kamp 2. Jan Kliment (Vysocina Jihlava) scoret tre mål i den kampen, og bør ha havnet på notatblokka til en del speidere. Tsjekkia mangler fortsatt viktige Vaclav Kadlec, men så lenge Kliment leverer varene er ikke savnet så stort. Tyskland spilte 1-1 mot Serbia i første kamp, og slo Danmark 3-0 i kamp 2. Tyskland må ha minst uavgjort i denne for å gå videre, og går du til semifinale her får du OL-billett på kjøpet. Tyskerne har store navn på banen, størst av alle kanskje nybakt Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen. Tyskland er greie favoritter her.