NYE SANGER: Amy Winehouse opptrer på V-festivalen i Chelmsford i august, 2008. Foto: Stella Pictures
NYE SANGER: Amy Winehouse opptrer på V-festivalen i Chelmsford i august, 2008. Foto: Stella Pictures

Avdøde Amy Winehouse med nye sanger til fansen

Gamle opptak med den avdøde legendariske soulsangeren dukker opp i en ny BBC-dokumentar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi så det med popkongen Michael Jackson og en rekke ganger med rapperen 2 Pac. Artistenes materiale dukker opp lenge etter at de har gått bort, og nå skjer det samme med Amy Winehouse, skriver BBC.

Gamle innspillinger av den avdøde soulsangerinnen vil nå bli vist i en ny BBC-dokumentar. 

Sang-opptredener

Dokumentaren inneholder lange, hittil ikke offentligjorte intervjuer og sang-opptredener med Amy Winehouse. Hun fremfører sanger som «Love is a losing game» og «Wake up alone».

Den femdoble Grammy-vinneren forteller i dokumentarfilmen om sin musikalske innflytelse og inspirasjon, og hvordan hennes intense liv gjorde henne til den hun var.

– Jeg har vært gjennom harde tider, hvor jeg har vært på ville veier. Dette måtte jeg skrive ned. Selv følelser, som jeg ikke vil erkjenne jeg hadde, forteller den nå avdøde Amy Winehouse under intervjuet som er med i BBC-dokumentaren.

Alkoholforgiftning

De helt spesielle intervjuene som BBC gjorde med Amy Winehouse ble gjort i perioden 2004 til 2007 og inneholder både intimkonserter, og Winehouse personlige sitater.

Amy Winehouse døde i sitt hjem i London i 2011, og ble bare 27 år gammel. Hun slet med stoff og alkoholmisbruk, og i en obduksjon av henne ble det påvist alkoholforgiftning.