Fra 2-1 til 2-3 på 94 sekunder

Fredrikstad snudde kampen på halvannet minutt og sikret uhyre viktig seier.

Klikk for å endre bildetekst

Bærum 2-3 Fredrikstad

Det var lagets første seier under trener Arne Erlandsen. Fredrikstad har hatt en tung start på sesongen, og seieren søndag var lagets andre på de 13 første rundene.

Bærum har imponert, og lå på 3.-plass før runden. Roar Johansens lag så ut til å gå mot en ny seier da Andreas Aalbu satte inn 2-1 på et flott langskudd da én drøy time var spilt.

Fram til da hadde FFK vært best, og laget skulle til slutt få betalt. Henrik Kjelsrud Johansen utlignet etter 76 minutters spill, og kun minuttet etter satte Rozhat Shaswari inn seiersmålet mot sin tidligere klubb.

Mot slutten hadde gjestene muligheter til å øke ledelsen, uten å få uttelling. Seieren betyr at Fredrikstad er oppe i 12 poeng, som er det samme som Åsane og Levanger har før de spiller sine kamper senere søndag. (©NTB)