Geoffrey Kondogbiahavnet midt i en real krig på overgangsmarkedet. Nå skal han være klar for Inter. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Geoffrey Kondogbiahavnet midt i en real krig på overgangsmarkedet. Nå skal han være klar for Inter. AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Milan var bare en underskrift unna stjernekjøpet – så dukket Inter opp på samme restaurant

Én spiller, to bord og tre klubber. Inter vant Milano-derbyet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Milano-derbyet er blant de største i verden, og da blir det naturligvis temperatur når Milan og Inter møtes til duell på overgangsmarkedet.

Med den thailandske investoren Bee Taechaubol som ny deleier av klubben, har Milan vist tegn til å investere stort på overgangsmarkedet denne sommeren.

Den første signeringen så lenge ut til å bli Monaco-stjernen Geoffrey Kondogbia.

– Milan venter på et definitivt «ja» fra spilleren, hevdet den italienske overgangseksperten Gianluca di Marzio fredag

...så kom Inter

Slik skulle det imidlertid ikke gå. 

Fredag kveld kom nemlig en Inter-delegasjon til den franske rivieraen. Til alt overmål skaffet de seg også et bord på restauranten der Milan og Monaco forhandlet om den franske midtbanegeneralen.

– Samme restaurant, ulike bord, skrev Di Marzio på sin egen side fredag kveld, og viste video av at Milan-direktør Adriano Galliani hilste på sin konkurrent Piero Ausilio.

Lørdag ettermiddag slår italienske medier fast at Inter vant Milano-derbyet.

Både Gazzetta dello Sport og Sky hevder at kontrakten er signert. Inter betaler i overkant av 300 millioner kroner for Kondogbia. Med bonuser kan beløpet stige til 335 millioner kroner.

Ifølge den italienske storavisen skal Inters kontraktstilbud ha vært det utslagsgivende for Kondogbias valg. I Inter kommer franskmannen til å tjene 35 millioner kroner i året, noe Milan ikke kunne matche.

Motgangen kan også fortsette for Milan, som i flere dager har blitt hevdet å være kun en medisinsk sjekk unna kjøpet av Jackson Martínez. Lørdag hevder imidlertid Sky Italia at Atlético Madrid har meldt seg på i kampen.